PALMOLIVEN INSTAGRAM-ARVONNAN SÄÄNNÖT

Indiedays Oy:n Instagram-tilillä (@indiedays_official) voi osallistua Palmolive-kisaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:


1. Arvonnan järjestäjä:

Colgate-Palmolive Finland 
Tarvonsalmenkatu 17 
02600 ESPOO 
Finland 

 

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:

Kilpailuun voi osallistua 14.1.–17.1.2016.

 

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä tai kommentoimalla Instagramissa (@indiedays_official) julkaistavaan kilpailupostaukseen 14.1.-17.1.2016 klo 23:59 aikana. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun pankin toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta kommenttien määrästä.

 

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen:

Voittajien arvonta suoritetaan maanantaina 18.1.2016 arpomalla Indiedays Oy:n toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkinnon postituksesta ei koidu voittajalle kustannuksia. COLGATE-PALMOLIVE Finland ei ole vastuussa palkinnon noudosta aiheutuvista kuluista. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 

5. Palkinnot:

Osallistuneiden kesken arvotaan yksi Palmoliven tuotepaketti, joka sisältää kuusi suihkusaippuaa (arvoltaan noin 11 euroa). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinnot arvotaan kaikkien Instagram-postausta tykänneiden tai kommentoineiden kesken.

 

6. Arvonnan järjestäjän vastuu:

COLGATE-PALMOLIVE Finland rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään. COLGATE-PALMOLIVE Finland vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

 

7. Sääntöjen muuttaminen:

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

8. Arvonnan julkisuus:

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 

9. Henkilötietojen käsittely:

Vain kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.