PROVENA INSTAGRAM-KILPAILUN SÄÄNNÖT

02.02.2016

Indiedaysin bloggaajien Instagram-tileillä (@ainorouhiainen, @mintturipakinttu, @mutsisonblogi ja @emilianuusikuu) voi osallistua Provena-kilpailuun. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

 

  1. Kilpailun järjestäjä

Ravintoraisio Oy
Raisionkaari 55
21200 Raisio

 

  1. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua eri bloggaajien Instagram-postauksissa aikavälillä 7.2.–31.2.2016.

 

  1. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan tykkäämällä tai kommentoimalla Instagramissa bloggaajien tileillä (@ainorouhiainen, @mintturipakinttu, @mutsisonblogi ja @emilianuusikuu) julkaistavia kilpailupostauksia 7.2.–31.2.2016 klo 23:59 asti. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan. Kilpailuun osallistuakseen tarvitsee tykätä tai kommentoida ainakin yhtä kilpailupostausta.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta tykkäysten tai kommenttien määrästä eri postauksissa.

 

  1. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan Indiedays Oy:n toimesta torstaina 3.3, neljä päivää viimeisen kilpailupostauksen julkaisun jälkeen. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramin sisäisessä viestintäpalvelussa. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkinnon postituksesta ei koidu voittajalle kustannuksia. Ravintoraisio Oy ei ole vastuussa osallistujalle palkinnon noudosta aiheutuvista kuluista. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 

  1. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan yksi Provena tuotepaketti jokaista kilpailupostausta kohden, joka on arvoltaan noin 20 euroa (yhteensä neljä palkintoa, yhteisarvoltaan noin 80 euroa). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinnot arvotaan kaikkien Instagram-postauksista tykänneiden tai kommentoineiden kesken.

 

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

Ravintoraisio Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Ravintoraisio Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Erityisesti huomioitavaa on, että kilpailu ei ole Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön, ei Instagramin tai vastaavan median.

Ravintoraisio Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  Ravintoraisio Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 

  1. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

  1. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 

  1. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Kilpailun säännöt sekä rekisteri- ja tietosuojaseloste ovat nähtävissä Internetissä seuraavassa osoitteessa: raisionkeittokirja.fi/rekisteriseloste


Indieplace 14:05


Kommentit pois päältä artikkelissa PROVENA INSTAGRAM-KILPAILUN SÄÄNNÖT

Comments are closed.