Abloy -arvonnan säännöt

02.03.2016

Arvonnan säännöt

Indiedaysin sivustolla voi osallistua Abloyn kilpailuun.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 22.5.–29.5.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla bloggaajaan kampanjapostauksen kommenttiboxissa bloggaajan esittämään kilpailukysymykseen.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat jättäneet oman vastauksena Indiedaysin bloggaajien kampanjapostaukseen ajalla 6.3.–31.3.2016. Jokaisessa kampanjassa mukana olevassa blogissa arvotaan yksi noin 100 euron arvoinen Abloyn tuotepaketti postaukseen kommentoneiden kesken.

Kommenteissaan osallistujat antavat yhteystietonsa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta kommenttien määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan viikolla 14 Indiedaysin toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajille postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Jokaisessa kampanjassa mukana olevassa blogissa arvotaan yksi noin 100 euron arvoinen Abloyn tuotepaketti postaukseen kommentoneiden kesken.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


9 Responses to “Abloy -arvonnan säännöt”

 1. Avatar eila pietikäinen sanoo:

  Turvallisuutta lisää kunnolliset lukot ovissa. Lisäksi liiketunnistimella syttyvät ulkovalot pihassa ja ulko-ovella. Tärkeää on myös, että kaikki ovat avainten kanssa huolellisia.

 2. Avatar Seija sanoo:

  Mukana 🙂 Kodin tekee turvalliseksi mm. hälytyslaitteisto ja esteettömyys.

 3. Avatar Kari-Pekka Harmainen sanoo:

  Vakuutukset

 4. Avatar Raija Kärkkäinen sanoo:

  Aivan huippujuttu tuo älylukko! Hankkisin ehdottomasti jos asuisimme omakotitalossa, mutta kerrostaloasuntoon ei taida sopia?

 5. Avatar Outi sanoo:

  Hei,
  Tuo olisi meille ehdottoman hyvä! Monet kerrat on odoteltu terassilla muita perheenjäseniä saapuvaksi. Kiire on loppunut siihen :). Lisäksi olemme suunnitelleet jonkinlaista turvajärjestelmää kotiimme.

  Arvonnassa mukana!

  Outi

 6. Avatar Päivi Orava sanoo:

  Ulko-oven ja lukon uusiminen ajankohtainen juttu.

 7. Avatar Eeva-Liisa Meriläinen sanoo:

  Peukut tälle 🙂

 8. Avatar kielo mäntynen sanoo:

  Olin tekemässä ruokaa, lihapullat uunissa, perunakattila liedellä. En muista miksi lähdin piipahtamaan ulkona ja siinä samassa, kun pamautin oven kiinni tajusin, että minulla ei ole avaimia! No ei muuta kuin kiertelemään taloa ja valitsemaan talosta pienintä/halvinta ikkuna rikottavaksi. Saunan ikkunanhan siinä sitten jouduin rikkomaan, jotta pääsin sisälle. Oli muuten ikkuna jämäkkää lasia, kun ei meinannut millään mennä rikki. Tämän tapahtuman jälkeen HETI vein jemmaan ulos vara-avaimen!!!

 9. Avatar Pirjo Lamberg sanoo:

  Kun kotoa lähtee ei välttämättä tarvitse kysyä onko avaimet matkassa.