PAM -arvonnan säännöt

22.03.2016

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää PAMin lukijakilpailun, jossa vastaajat voivat osallistua arvontaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 30.3.–15.4.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kampanjapostauksessa esitettyyn kysymykseen.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia ajalla 30.3.–15.4.2016. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan viikolla 15 Indiedaysin toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Bloggaajien kampanjapostauksissa esitettyihin kysymyksiin vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


One Response to “PAM -arvonnan säännöt”

  1. Viivi-aspa sanoo:

    Hauska tilanne tulee mieleen toissapäivältä, kun eräs vanhempi naishenkilö erehtyi luulemaan minua Marketin myyjäksi. En koennut tarpeelliseksi korjata näkemystä vaan kiltisti nostelin kaikki tuotteet hänelle, joita hän ei itse löytänyt. Ja toki me muutkin kuin myyjät voimme tällaisissa tilanteissa auttaa. 🙂