Vaasan RuisNachot -arvonnan säännöt

01.04.2016

Blogipostauksia kommentoimalla voi osallistua VAASAN RuisNacho -kilpailuun. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Kilpailun järjestäjä

VAASAN Oy
PL 315
00181 Helsinki

2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 4.4 -30.4. välisenä aikana.

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostausten kommenttibokseissa bloggaajan esittämään kilpailukysymykseen. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhden voittajan postaustaan kommentoineiden kesken.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Palkinnon postituksesta ei koidu voittajalle kustannuksia. VAASAN Oy ei ole vastuussa osallistujalle palkinnon noudosta aiheutuvista kuluista. Palkinto toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) tuotepalkinto. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

VAASAN Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. VAASAN Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

VAASAN Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  VAASAN Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste ovat nähtävissä Internetissä seuraavassa osoitteessa: vaasan.fi/www-sivujen-kayttoehdot

 


5 Responses to “Vaasan RuisNachot -arvonnan säännöt”

 1. Ulla sanoo:

  Elokuvaillan perinteiset sipsit voisi ihan hyvin korvata RuisNachoilla. Eipä sitten olisi seuraavana päivänä huono omatunto 🙂

 2. Marru Ahonen sanoo:

  Joo nuo ovat todella hyviä. Olen paljon laittanut erilaisten dippien kanssa yhteen kermaviilidippiin sekoitin hiukan Wasapitahnaa. Näitä tulee laitettua illanistujaisissa. Kesäsin mökillä taattua kevyttä iltapalaa. Nuo suklaiset oilvat lasten herkkuja ja ne katosikin ensimmäisenä.

 3. tiina valtonen sanoo:

  Nastaa, nacoja napsitaan.
  Hyvällä herkutellaan, nautin olla maistetaan.
  Terveelliseksi tiedetään.
  Kun on tuttuja kylässä, kun on huiku kun on nacho-olo. Silloin pussi rapisee.

 4. Tuija sanoo:

  Piknikille evääksi mukaan.. 😉 tuli ekana mieleen. Suolukka uppoaa aina hyvin retkelläkin.

 5. Rea sanoo:

  Tarjoisin ruisnachoja illanistujaisissa hyvässä seurassa.