VR Allegro -arvonnan säännöt

25.05.2016

Blogipostauksia kommentoimalla voi osallistua VR Allegro -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

 1. Arvonnan järjestäjä

VR-Yhtymä Oy
PL 488 (Vilhonkatu 13)
00101 Helsinki

 1. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien (Go 4 it vol. 2ElizavetaSara Ollila sekä Uusi Kuu) kampanjapostausten kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin bloggaajan ilmoittamaan ajankohtaan asti.

 1. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kertomalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostauksissa oleviin arvontoihin omista Pietari-haaveista. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

 1. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhden voittajan postaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä neljä (4).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 1. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) kahden hengen VR Allegro -matkalahjakortti (arvo n. 240 euroa), joka on voimassa 6 kuukautta voimaantuloajasta. Kyseessä on meno-paluumatka 2. luokassa. Lahjakortin voi vaihtaa junalipuksi VR:n asemien lipunmyynnissä enintään 60 vuorokautta ennen matkaa. Lahjakortin lunastuksen yhteydessä tulee ilmoittaa kaikkien matkalle lähtevien matkustajien passitiedot (nimi, syntymäaika, passin numero ja kansalaisuus). Junalipun lisäksi matkalle tarvitaan myös viisumi. Viisumi ei kuulu palkinnon hintaan. 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

 1. Kilpailun järjestäjän vastuu

VR-Yhtymä Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. VR-Yhtymä Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

VR-Yhtymä Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  VR-Yhtymä Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 1. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 1. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 1. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 


12 Responses to “VR Allegro -arvonnan säännöt”

 1. Tiina Leminen-Harju sanoo:

  Olen käynyt Pietarissa muutaman kerran. Suosikkikohteeni on Eremitaasi. Haluaisin käydä ensi kesänä Jusupovin palatsissa.

 2. Katja Laitila sanoo:

  Olen suunnitellut jonkin aikaa matkaa mieheni kanssa Pietariin tai Moskovaan. Minua kiinnostaa lyhyt matka suurkaupungin vilskeeseen ja vanha arkkitehtuuri. Tietysti myös ruplan kurssi on positiivinen asia shoppailun ja hyvän ruokailun suhteen.

 3. Postaukset antoivat hyvän kuvan Pietarista. Olen jo pitkään halunnut matkustaa sinne ja nyt postaukset luettuani entistä enemmän! Ruoka, shoppailumahdollisuudet ja upeat nähtävyydet kiinnostavat. Ja myös kaupungin vastakohtaisuus.

 4. Jenni sanoo:

  Jo pitkään haaveillut Pietariin matkustamisesta joten tämä olisi upea mahdollisuus.

 5. Julie sanoo:

  Pietarissa ei ole vielä tultu käytyä, vaikka suunnitelmissa on jo kauemmin ollutkin! Nähtävyyksistä ainakin Talvipalatsi ja Verikirkko olisivat must. Veli matkaseurana tulisi reissusta varmasti unohtumaton 🙂

 6. Tytti Saloniemi sanoo:

  En ole käynyt ikinä Pietarissa mutta halu olisi kova. Viimeisin innostuminen tapahtui jääkiekon mm-kisojen aikaan. Olen kuullut että venäläiset ovat kovin ystävällistä väkeä. Työkaverini vaimo on venäläinen ja välillä työpöydälleni on ilmestynyt venäläisiä herkkuja. Olisi hienoa päästä näkemään venäläistä kulttuuria sekä huikeat kirkot joita heillä on. RUOKAA TIETENKÄÄN UNOHTAMATTA. Olen nimittäin venäläisen ruuan ystävä. Vietämme jokaiset pikkujoulut Salsik-nimisessä ravintolassa helsingissä ystäväporukan kanssa. Aivan huikea paikka!

 7. Tuula's life sanoo:

  Hei! Olin Pietarissa 14.6.-17.6.2016 laiva- + hotelliimatkalla.
  Tämä oli toinen vierailuni Pietarissa. Ensimmäisen kerran olin vuonna 2003, kun kaupunki täytti 300 vuotta. Ihana kaupunki. Paljon mielenkiintoista on siellä nähty, mutta niin paljon on vielä näkemättä. Seuraava reissuni sinne on varmasti Allegrolla.
  Kiitos hienosta arvonnasta.

 8. Jenni Aarinen sanoo:

  Muutan takaisin Suomeen ulkomailta ja Pietarin reissu olis kiva tehdä äidin kanssa kun äiti-tytär-aika jäänyt vähälle viime aikoina!

 9. Sani Nevalainen sanoo:

  Olen aina halunnut matkustaa Pietariin ja nähdä kaikki mahdolliset nähtävyydet mitä sieltä vain löytyy. Tietenkään yhdessä viikonlopussa ei kaikkea edes ehdi näkemään. Jos voittaisin aikoisin myös maistaa venäläistä ruokaa. Olen myös todella kiinnostunut eri maiden kulttuurista jonka takia Pietarissa ollessani ottaisin selvää tästä kulttuurista ja perinteistä

 10. […] Tekstiä reissusta voisi tulla vaikka millä mitalla, mutta ehkä parempi jakaa kaikkia vinkkejä ja muita hieman osiin. Tämän kuukauden aikana näitä siis näkyy blogissa vielä monet kerrat, ja matkaa suunnittelevien kannattaa olla kuulolla ja ottaa tulevista postauksista vinkkejä ylös!  Koska meidän matka niin upea ettei sitä voi edes hehkuttaa tarpeeksi, on ihana voida antaa samanlainen mahdollisuus myös jollekkin teistä! Oletko käynyt koskaan Pietarissa, tai mitä haluaisit siellä tehdä tai nähdä? Kaikkien teidän vastanneiden kesken arvotaan yksi kahden hengen matkalahjakortti Pietariin, joka on arvoltaan 240€!! Osallistumisaikaa teillä on ensiviikon tiistaihin saakka, joten jos ette normaalisti arvontoihin osallistu niin nyt kannattaa heittää kommenttia boksiin. Myös mun matkaseuralaisen Liisan blogiin on lähipäivinä tulossa samanlaista arvontaa, eli se kannattaa käydä tsekkaamassa ja samalla tuplaamassa mahdollisuudet! Arvonnan säännöt löytyy täältä. […]

 11. […] Tekstiä reissusta voisi tulla vaikka millä mitalla, mutta ehkä parempi jakaa kaikkia vinkkejä ja muita hieman osiin. Tämän kuukauden aikana näitä siis näkyy blogissa vielä monet kerrat, ja matkaa suunnittelevien kannattaa olla kuulolla ja ottaa tulevista postauksista vinkkejä ylös!  Koska meidän matka niin upea ettei sitä voi edes hehkuttaa tarpeeksi, on ihana voida antaa samanlainen mahdollisuus myös jollekkin teistä! Oletko käynyt koskaan Pietarissa, tai mitä haluaisit siellä tehdä tai nähdä? Kaikkien teidän vastanneiden kesken arvotaan yksi kahden hengen matkalahjakortti Pietariin, joka on arvoltaan 240€!! Osallistumisaikaa teillä on ensiviikon tiistaihin saakka, joten jos ette normaalisti arvontoihin osallistu niin nyt kannattaa heittää kommenttia boksiin. Myös mun matkaseuralaisen Liisan blogiin on lähipäivinä tulossa samanlaista arvontaa, eli se kannattaa käydä tsekkaamassa ja samalla tuplaamassa mahdollisuudet! Arvonnan säännöt löytyy täältä. […]

 12. […] Tekstiä reissusta voisi tulla vaikka millä mitalla, mutta ehkä parempi jakaa kaikkia vinkkejä ja muita hieman osiin. Tämän kuukauden aikana näitä siis näkyy blogissa vielä monet kerrat, ja matkaa suunnittelevien kannattaa olla kuulolla ja ottaa tulevista postauksista vinkkejä ylös!  Koska meidän matka niin upea ettei sitä voi edes hehkuttaa tarpeeksi, on ihana voida antaa samanlainen mahdollisuus myös jollekkin teistä! Oletko käynyt koskaan Pietarissa, tai mitä haluaisit siellä tehdä tai nähdä? Kaikkien teidän vastanneiden kesken arvotaan yksi kahden hengen matkalahjakortti Pietariin, joka on arvoltaan 240€!! Osallistumisaikaa teillä on ensiviikon tiistaihin saakka, joten jos ette normaalisti arvontoihin osallistu niin nyt kannattaa heittää kommenttia boksiin. Myös mun matkaseuralaisen Liisan blogiin on lähipäivinä tulossa samanlaista arvontaa, eli se kannattaa käydä tsekkaamassa ja samalla tuplaamassa mahdollisuudet! Arvonnan säännöt löytyy täältä. […]