Finn Spring -arvonnan säännöt

19.07.2016

Indiedays järjestää Finn Spring -lukijakilpailun, jossa kampanjabloggaajien blogipostauksia kommentoineet voivat osallistua Finn Spring-tuotepaketin arvontaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

      1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy

Vilhonvuorenkatu 12

00500 Helsinki

      2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Bloggaajan kampanjapostauksessa määrittelemä aika.

      3. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kertomalla kampanjapostauksen kommenttikentässä, mitä Finn Springin Herkullista hyvinvointi -tuoteperheen tuotetta kokeilisi mieluiten.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan yksi Finn Spring -tuotepaketti.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

      4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan Indiedaysin toimesta bloggaajan ilmoittaman arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

      5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä neljä (4) Finn Spring -tuotepakettia. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

      6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

      7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

     8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

      9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


2 Responses to “Finn Spring -arvonnan säännöt”

  1. Avatar Marketta Heikkinen sanoo:

    Juoma antaisi puhtia työpäivään ja illalla pitkän lenkin jälkeen.

  2. Minun täydellinen hyvinvointipäiväni koostuu pitkästä metsälenkistä koiran kanssa. Nautin, kun ei ole kiire mihinkään ja saan kävellä metsästä tutkien luontoa ja keräillen mitä ihanimpia kelottuneita oksia tai puolukanvarpuja koristamaan kotiani. Eri vuodenaikojen mukaan on kiva tuoda osa luontoa kotiinkin, maljakkoon.