Nivea Cleansers -arvonnan säännöt

12.08.2016

Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostausten tai vloggaajien videoiden kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin vaikuttajan ilmoittamaan ajankohtaan asti.

 

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostauksiin tai vloggaajien videoihin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

 

Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva vaikuttaja viisi (5) voittajaa postaustaan tai videotaan kommentoineiden kesken.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen/videon kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 

Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa tai videossa viisi (5) Nivea -tuotepakettia. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

 

Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Erityisesti huomioitavaa on, että kilpailu ei ole YouTuben tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity YouTubeen tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön, ei YouTuben tai vastaavan median.

Järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 

 

Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


45 Responses to “Nivea Cleansers -arvonnan säännöt”

 1. Katja sanoo:

  Nivean rasvoja olen testannut ja olisikin kiva kokeilla Kaikkia muita tuotteita!

 2. Tanja sanoo:

  Seerumia ja kuorintageeliä haluaisin testata näistä ensin.Muutkin kiinnostavat.

 3. Helga Ronkainen sanoo:

  Haluaisin testata Nivean puhdistusvoidetta tai puhdistusemulsiota

 4. Avila Pitkäkangas sanoo:

  Haluaisin kokeille Nivean puhdistuslappuja, sillä monet merkit ovat todella ohuita ja kuivuvat nopeasti paketin ollessa hetken auki.

 5. Noora Airikkala sanoo:

  Hei haluaisin voittaa nivean tuotepaketista puhdistusliinoja. Olen kuullut niistä paljon hyvää ja olisin kiinnostunut!

 6. Sari sanoo:

  Nivea on minullekin ”pitkäaikainen yhteistyökumppani”.
  Tuotteita olen käyttänyt aina säännöllisen epäsäännöllisesti ja vaihtelevasti
  Nyt tuo cleansing cream kuulostaa sellaiselta jota seuraavaksi haluan kokeilla ja myös murrosiän kynnyksellä oleva tyttäreni voisi Saada siitä apua kuivahkoon ihonsa? Peukut pystyyn siis täällä

 7. Maamo sanoo:

  Entuudestaan tuttu on minulle vain tuo peltipurkissa oleva voide. Puhdistustuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta.

 8. Nina sanoo:

  Haluaisin kokeilla anti age ja facial cream.Käyttössä on nivea body lotion ja nivea wash gel.Ja anti age olisi kiva kokeilla koska olen siinä iässä.

 9. Laura V sanoo:

  Nivean kosteuttavia naamioita sekä puhdistusgeeliä haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan. Itsekin iho-ongelmien kanssa kamppailevana olen jostain kumman syystä saanut sellaisen mielikuvan, etteivät Nivean tuotteet olisi tarpeeksi tehokkaita oman haasteellisen ihon hoitoon, joten tuotteita ei ole tullut ostettua useaan vuoteen. Nyt olisi kuitenkin kiva päästä kokeilemaan, josko se mieli muuttuisi.

 10. Janina Kristiina Santakallio sanoo:

  Käytän tosi paljon puhdistuspyyhkeitä joten ne tulisivat käyttöön ja ovat kätevät. Iholleni sopii mainiosti myös facial cleansing cream kuivalle iholle, jota käytänkin jo. 🙂

 11. Anni sanoo:

  Ois ihan sika siistii voittaa

 12. Maija . R sanoo:

  Nivean kasvopyyhkeet kiinnostaa 🙂

 13. pirkko konttila sanoo:

  Nivea puhdistus.ai

  Nivea puhdistusmaito

 14. sipe65 sanoo:

  Ihoni kaipaisikin juuri tuollasta

 15. Leila Sierla sanoo:

  Nivea tuotteet ovat kokemukseni mukaan luotettavia ja hinta-/laatusuhde paikallaan.
  Olen käyttänyt säännöllisesti Nivea päivävoidetta ja nyt haluaisin kokeilla FACIAL CLEANING CREAM ja SKIN REFINING SCRUB’ia.

 16. Sandi Österlund sanoo:

  oi, jäänyt huomamatta kesätohinoissa, että Nivea on uudistunut, jep, mukana arvonnassa, mieluusti haluaisin Niveaa testailemaan ,muutama luottotuote on , tuo klassikkopurkki, kuiville kyynärpäille, kantapäille ja huulille, sekä jossain reissussa oli nuo kosteuspyyhkeet. Rakastan niveaa lapsesta saakka, odotan innolla että päsisin testailemaan, hinta on kukkarolle sopiva:)

 17. Venla Olivia p sanoo:

  Ihana arvonta haluaisin voittaa mutta en voita 😉

 18. Tiina Männikkö sanoo:

  Nivea on myös minun lapsuudestani tuttu, jo mummolasta. Edelleen luotettava. Ja nyt, innovatiivinen. En ole uusia tuotteita kokeillut, uskon olevan huippua.!!!! Mielelläni kokeilisin kohta 53vee iholleni.

 19. Maija sanoo:

  Olisi kiva päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita itse.

 20. Tirri sanoo:

  Monet Nivean vanhemmat tuotteet ovat hyvin tuttuja, joten kaikki uudet Niveat kiinnostaa.

  • Tuula Vesala sanoo:

   Monet Nivean aiemmat tuotteet ovat hyvinkin tuttuja,
   joten uutuudet kiinnostavat kovasti.

   Tirri

 21. Pirkko Tuominen sanoo:

  Ihastuin ja tykästyin täysin <3

 22. Alisa sanoo:

  Kosteusliinat

 23. Ronja sanoo:

  Katsoin tinkerbellan videon ja haluaisin että voitan, koska antaisin ne äidilleni syntymäpäivä lahjaks äitini tykkä nivean toteista. Tämä lahja olisi minulta ja iskältä.

 24. Julia Hirvonen sanoo:

  Osallistun arvontaan.

 25. Aaja sanoo:

  Ois kiva voittaa puhdistus liina

 26. […] ja pesaista saippualla? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 5 kpl Nivean tuotepaketteja! Arvonta jatkuu viikon ajan ja päättyy maanantaina 12.9. klo […]

 27. Anni sanoo:

  Se kun sä yrität tehä kontouria niin se meikki voide lähtee pois paikoiltaan ja tulee sellanen kiva raita siihen

 28. Anniina Turunen sanoo:

  Eioo meikkimokia, mut nypin joskus kulmat ihan jäätävän ohuiksi.

 29. Juuli Mutikainen sanoo:

  Laitoin huulikiiltoo ripsiin koska luulin et se oli ripsarii ja lainerit oli n.kaks senttisii viime vuonna

 30. Emmi Kölhi sanoo:

  Nivea on jokapäiväinen vakkari & luotto tuote:)

 31. Peppi sanoo:

  Ha

 32. Peppi sanoo:

  mä käytän nivean ihon/meikinpuhdistusliinoja ja nivean rasvaa

 33. Emilia Viljamaa sanoo:

  Pidän ihoni kunnossa käyttämällä juuri omalle iholle sopivia tuotteita ja pitämällä rutiinia kasvojen hoidossa. Aamuin ja illoin puhdistus sekä kosteutus. On myös hyvä pitää meikittömiä päiviä, jolloin iho saa hengittää. Veden juonti on myös tärkeää!

 34. Ronja sanoo:

  Haluaisin voita koska rakastan nivean tuotteita mutta ovat kalita ottavaksi .

 35. Lumi sanoo:

  pese meikkt pois kunolla aamuin illoin ja sen jälkeen kosteuta iho + kuori iha kerran viikossa!

 36. Kreetta Pitkänen sanoo:

  Pahin moka oli kun käytin aurikopuuteria normi puuterina :DD

 37. Tiia väänänen sanoo:

  Haluaisin kokeilla nivean tuotte koska olen kuullut niistä paljon hyvää

 38. Noora Mäkinen sanoo:

  Olisi kiva voittaa, koska nivea tuotteet on lopussa.

 39. […] Arvonta-aikaa on viikko eli maanantaihin 22.8. klo 12.00 asti. Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! […]

 40. […] Arvonta-aikaa on viikko eli maanantaihin 22.8. klo 12.00 asti. Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! […]

 41. Milli Annaniemi sanoo:

  oot paras