Fazer Vatsaystävällinen -arvonnan säännöt

22.08.2016

Indiedays järjestää Fazer Vatsaystävällinen -lukijakilpailun, jossa kampanjabloggaajien blogipostauksia kommentoineet voivat osallistua Fazerin terveellisen herkkutuotepaketin arvontaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

      1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy

Vilhonvuorenkatu 12

00500 Helsinki

      2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Bloggaajan kampanjapostauksessa määrittelemä aika.

      3. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla bloggaajien kampanjapostauksia ja vastaamalla bloggaajan esittämään kysymykseen.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan yksi Fazerin tuotepaketti.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

      4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan Indiedaysin toimesta bloggaajan ilmoittaman arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

      5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä viisi (5) Fazer-tuotepakettia. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkintojen arvo on n. 25€/tuotepaketti. Tuotepaketit sisältävät Fazerin terveellisempiä, hyvin säilyviä herkkuja, mutta eivät Vatsaystävällinen-tuotteita niiden säilyvyyden vuoksi.

      6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

      7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

     8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

      9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä tämän arvonnan ulkopuolisiin käyttötarkoituksiin.


42 Responses to “Fazer Vatsaystävällinen -arvonnan säännöt”

 1. Avatar Elina Tikkanen sanoo:

  Kaura ja gluteeniton leipä kuulostaa erittäin hyvältä! En myöskään pysty syömään leipää ilman vatsaoireita koska kärsin ärtyneen suolen oireyhtymästä sekä toistaiseksi tuntemattomasta ongelmasta jonka vuoksi viljojen syöminen kerää elimistööni nestettä kilotolkulla tehden minut turvonneeksi ja ihon kipeäksi. Kaurapuuroa voin syödä joten kauraleipä kuulostaisi hyvältä! Olisiko tässä pelastukseni?

 2. Avatar Jatta Helminen sanoo:

  100% kaura kuulostaa ihanalta sillä yleensä kaikkeen ja kaikkialle lisätty sitä vehnää eli sillä mennään ja tullaan maistelemaan 🙂

 3. Avatar tasse sanoo:

  mulla kans vatsan kanssa vaikeuksia,kertyy ilmaa suolistoon ja turvottava olo,olen ajatellut onkohan mulla hiivasyndrooma

 4. Avatar Maiju sanoo:

  Vatsa valitettavasti kärsii tavallisesta leivästä. Torstaisin erityisesti kauraleipää uteliaana, mutta ruis on kestosuosikki.

 5. Avatar Ulla Ögård sanoo:

  Kauraleipä on suosikkini. Mielenkiintoista on kuulla kokemuksista. Itse voin syödä kaikkea. Leipä kuuluu aamupalaan sekä välillä myös välipalaan.

 6. Avatar Pirjo Jallow sanoo:

  Haluan kokeilla heti kaikkia vaihtoehtoja ja päästä eroon vatsakivuista.

 7. Avatar Jonna Tanskanen sanoo:

  Olen jo maistanut kauraleipää ja gluteenitonta, joten ruisleipä kiinnostaisi 🙂 Minulla on jonkin verran vatsaongelmia, mutta nämä tuotteet olen todennut vatsaystävällisiksi!

 8. Avatar Sisseli sanoo:

  Minä tykkään Jälkiuuni paloista,syön joka aamu kaksi kera, oivariinin, salaatin, juuston sekä tuorekurkun.En voisi elää ilman leipää jota olen yrittänyt vähentää mutta aamuleivistäni en luovu.Voisin vaikka elää pelkällä leivällä.Ulkomaan matkoilla syön aamupalalla kaikkia herkullisia sämpylöitä mutta kun tulen kotiin kyllä ruisleipä on poikaa (Y)

 9. Avatar Leena Holvitie sanoo:

  Gluteenitonta minulle, kiitos!

 10. Avatar jaana honkanen sanoo:

  kaura puurona, vaalea leipä lämppäreinä ja RUIS jokapäiväisenä leipänä, useampi pala päivässä

 11. Avatar Rose-May Malmberg sanoo:

  Fazerin ruisleipä ehdottomasti paras!

 12. Oman elämäntavan takia leivänsyöminen on vähentynyt parin vuoden sisällä. Olossa vähemmän turvotusta, ja myös vähemmän sokeria jota useista leivistä löytyy yllättävän paljon. Aamu- tai iltapalalla saattaa mennä välillä viipale tai kaksi. Itsetehty gluteeniton näkkäri myös todettu hyväksi. Fazerin 100% kaura houkuttaisi kolmesta vaihdoehdosta eniten, pitääkö luku 100 tosiaan paikkansa, kokeiluun.

 13. Avatar Meeri Jouhki-Vilhunen sanoo:

  Kauraleipä on todella hyvää

 14. Avatar Pirkko Jantunen sanoo:

  Keliaatikkona kokeilin kaurapalaleipää ihastiun makuun joka toi meileen leivät ennen sairastumista. Aion nauttia tätä leipää silloin tällöin herkkuna.

 15. Avatar Siv Söderholm sanoo:

  Nykyään leivon itse-silloin tietää mitä syö. Valmiit leivät sisältävät niin paljon lisäaineita

 16. Avatar Laura sanoo:

  Olen aina rakastanut leipää. Reilu vuosi sitten luovuin kokonaan ”höttöleivästä” ja söin pelkästään ruisleipää ja silloin tällöin kauraleipää. Joku aika sitten luovuon kuitenkin kokonaan leivästä. Välillä maha turposi jos leipää söi enemmän. Nyt olen taas pikkuhiljaa syönyt leipää. Lähinnä ruista.
  Kaura- ja ruisleipä kuulostavat hyvältä! 🙂

 17. Avatar Sinikka Lehtinen sanoo:

  Hienoa, että leipomot ottavat huomioon asiakkaan tarpeen.Olen kauhulla katsellut leipomoiden tuotteita, koska lähes kaikkiin on lisätty vehnägluteiinia (-proteiinia) ja kuitenkin jo ennestään on vatsavaivaisia, keliakiaa tai herkkyyttä vehnälle, pilvin pimein.Onko tämä sovittu juttu vai mistä on kysymys. Jätän ainakin kaikki tällaiset tuotteet kauppaan, joissa on mainittuna tämä erinomainen gluteiini.

 18. Avatar Kristiina Helenius sanoo:

  Ruis kuuluu kaikille eli pidän ruisleivästä.

 19. Avatar Emilia sanoo:

  Ruisleipä olisi eniten makuuni! Olen erittäin innoissani tästä uudesta ”sarjasta”! Odotan innolla että pääsen maistamaan!

 20. Avatar Tarja Hülphers sanoo:

  Olen leipäfriikki. Ja kokeillut kaikenlaista. Leipä tai jauhot aiheuttavat kuitenkin turvotusta ja raskaan olon. Käyn jatkuvaa kamppailua siitä, että leipä olisi gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Kauran mausta tykkään eniten. Leivän päälle laitan juustoa, lihaleikkeleen, tomattisiivun ja jos on niin salaatinlehden, Basilica oksan. Levitteen jätän pois. Hiiva askarruttaa tällä hetkellä eniten. Kananmuna, Broileri käyvät myös leivänpäällisiksi.

 21. Avatar Annikki Pyykönen sanoo:

  Entinen leivän mussuttaja. Vanhemmiten on tullut vatsaoireita maitotuotteitten lisäksi myös ”kaupan leivästä”, joten vuosikymmenien leipomiseni normisämpylöistä gluteenittomiin on hyvällä alulla. Aina ei ehtis/jaksais/viitsis leipoa, kun aamupämpylät on pakasteesta loppu – ei etenkään kesällä. Gluteenittomien hyllyissä leivät ja leivonnaiset ovat suhteettoman kalliita. Otan mielenkiinnolla näitä uusia tuotteita aamukahvini viereen – ainakin kokeeksi☺

 22. Avatar Anneli Malkki sanoo:

  100 % kauraleipä kiinnostaa ehdottomasti. Nyt olen tähän asti syönyt Vaasan 100 % kauraleipää, mutta vaihtoehto on ihan hyvä juttu.

 23. Avatar Anni Heinonen sanoo:

  Kerrankin taas positiivinen yllätys kaupan leipähyllystä:)

 24. Avatar Petri Karlsson sanoo:

  maistuu hyvä leipä

 25. Avatar Elsa sanoo:

  Nam! Itse syön jonkun verran leipää, koska se on helppo ruoka, jota voi varioida eri päällysteillä.
  Olen kuitenkin ajatellut, että haluaisin vaihtelua leipäkoriin…joten mahtava uutinen, että fazerilla on uusia herkullisen näköisiä leipiä. En siis itse ole vielä maistanut, mutta varmasti aijon maistaa!

 26. Avatar Taija sanoo:

  Syön mielelläni kauraleipää. Kaura sopii hyvin vatsalleni. Fazerin uutta en ole kokeillut vielä.Olen myös syönyt Fazerin juuresleipiä jotka ovat piristävän makuisia. Välillä syön leipää vähemmän, silloin aamiaiseni koostuu puurosta ja marjoista. Siis Eloveena kaurapuuroa.
  Ystäväni oli aivan ihastunut Fazerin leipään, joka sopii gluteenittomille.

 27. Avatar raija tolvanen sanoo:

  Syötyäni useamman vuoden tiettyä kauraleipää on ihana uutuus tilalle Fazerin kaurarakas 🙂 🙂 🙂 on niin maut kohdallaan ja ihana koostumus eikä ole liian kuivaa 🙂 🙂 🙂 annan 10+

 28. Avatar pirjo järvelä-siuvatti sanoo:

  Olen todella leipien ystävä ja vaihtelen välillä tumman- ja vaalean leivän välillä.
  Parhaan leivän teki aikoinaan äiti. Leipä oli juuri sopivan hapan ja maukas vaalea ohut sekaleipä.
  Olen itsekkin innokas leipomaan, välillä oikaa ohrarieskaa hiivaleipäjauhoilla ryyditettynä ja välillä
  rukiista ja makeaa joulunmakuista lepää sekä siltä väliltä mitä sattuu tulemaan.
  Kaikesta huolimatta ostan kaupasta eri leipomoiden valmistamia leipiä. Olen välillä kovan leivän
  eli jälkiuuni jykeroiden syöjä, mutta paikat ropisevat hampaista ja nyt on pehemiän leivän vuoro.
  Onneksi olen saanut olla terve ja syödä kaikenlaista leipää ja pullaa, kaikkiruokainen, välillä
  leipäahmattia pierettää leivän syönti, sekään ei haittaa näin maalla ollessa.
  Sanonta leipä se on joka miehen tiellä pitää sopii myös naiseuteeni.
  Eikä leipä tarvitse kuin voita päälle niin se maistuu hyvälle.
  Terveisin Pirjo

 29. Avatar Tiia kalenius sanoo:

  100% kaura ehdottomasti 🙂

 30. Avatar Pirjo Huikko sanoo:

  Hienoa kuulla hyviä kokemuksia. Pitääkin kokeilla uutta kauraleipää. Jospa tästä turvotuksesta pääsisi eroon.

 31. Avatar Anni Heino sanoo:

  Kauraleipää olen maistanut ja se oli tosi hyvää, ruisleipää aion maistaa mahdollisimman pian.

 32. Avatar Sari-Leena Suomela sanoo:

  Ruis kuulostaa herkullisemmalta

 33. Avatar Jatta Mannila sanoo:

  Kaikki maistuisi

 34. Avatar Mia-Mari sanoo:

  Vatsaystävälliset kaura- ja ruisleivät kuulostavat oikein hyviltä. Aion kokeilla molempia.

 35. Avatar Pirkko Rantala sanoo:

  Ruisleipä kuulostaa hyvältä

 36. Avatar Johanna sanoo:

  Kauraleipä !

 37. Avatar Riikka Ahvenus sanoo:

  Ruisleipää rakastan, enkä ole vuosiin voinut syödä, koska vatsani ei siedä sitä. Ruisleipä siis

 38. Avatar Riitta Myrsky sanoo:

  Mielenkiintoinen blogi. Tähän asti vain Ullan pakarin hiivaton ruisleipä on sopinut minulle, joten aion ehdottomasti kokeilla uusia Fazerin tuotteita ruisleipää ja kauraleipää

 39. Avatar carita sanoo:

  Vihdoinkin. leipä addiktina syön leipää, kun sitä vaan joskus tekee niin mieli, ja keiton kanssa ihan ehdoton. Tosin vaatii suunnittelua, seuraavalle päivälle ei saa olla menoja, koska järjetön kaasuuntuminen ei helli sosiaalisia tapahtumia 😀 Kokeiluun menee, joskos toisi helpotusta arkeen ja leivän himoon!

 40. […] Nyt olisi vuorossa myös vatsaystävällistä arvontaa, sillä Fazer laittaa yhdelle teistä tulemaan ihanan terveellisen herkkupaketin! Palkinto ei valitettavasti sisällä näitä leipiä, mutta onneksi ne löytyvät kaupoista jo! Tutustu kampanjasivulla tuotteisiin ja kommentoi tähän postaukseen, mikä näistä leivistä kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta juuri sinulle? Aikaa osallistua on 18.9. asti. Kilpailun säännöt löytyvät täältä. […]

 41. […] Nyt olisi vuorossa myös vatsaystävällistä arvontaa, sillä Fazer laittaa yhdelle teistä tulemaan ihanan terveellisen herkkupaketin! Palkinto ei valitettavasti sisällä näitä leipiä, mutta onneksi ne löytyvät kaupoista jo! Tutustu kampanjasivulla tuotteisiin ja kommentoi tähän postaukseen, mikä näistä leivistä kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta juuri sinulle? Aikaa osallistua on 18.9. asti. Kilpailun säännöt löytyvät täältä. […]