Fennia -arvonnan säännöt

24.08.2016

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää Fennian lukijakilpailun, jossa vastaajat voivat osallistua arvontaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 12.9.–2.10.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan vastaamalla bloggaajan esittämään kysymykseen kampanjapostauksen kommenttikentässä.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia bloggaajien ilmoittamana aikana. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen Stockmannin lahjakortti.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan kussakin blogissa arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen Stockmannin lahjakortti.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


One Response to “Fennia -arvonnan säännöt”

  1. Avatar Maiju sanoo:

    Olin aina miettinyt, että ”jos joskus menen naimisiin, hommaan ensimmäisenä itselleni ja miehelleni henkivakuutuksen”. (Tämä juontaa juurensa ehkä lapsuudesta, kun vakuutusten tärkeydestä on jo silloin puhuttu tosi paljon.) No, tämähän toteutui elokuussa 2014. Tuntui, että se on tärkein asia, mikä voidaan molemmille hankkia. Ehkä pelko toisen menettämisestä ja talouden pyörittämisestä yksin oli ja on edelleen niin järkyttävä ajatuksenakin, että haluaa turvata selustan kaikin keinoin, miten itse vain pystyy – ajoissa, ja vielä kohtuullisella summalla. Tämä vakuutus on asia, josta en ikinä luovu ja toivoisin että kaikki ottaisivat sen ennen kuin on liian myöhäistä.