Yotuel -arvonnan säännöt

13.09.2016

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää Yotuelin lukijakilpailun, jossa vastaajat voivat osallistua arvontaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 3.10.–23.10.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan vastaamalla bloggaajan esittämään kysymykseen kampanjapostauksen kommenttikentässä. Arvontaan osallistuakseen tulee olla täysi-ikäinen.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia bloggaajien ilmoittamana aikana. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan liput kahdelle hengelle 5.11. Helsingissä järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan kussakin blogissa arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan liput kahdelle hengelle 5.11. järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


5 Responses to “Yotuel -arvonnan säännöt”

 1. Roosa sanoo:

  Hammaspesut ja jenkki

 2. Agnetta Hurmalainen sanoo:

  Hei,

  Pesen hampaani kolmisen kertaa vuorokaudessa. Pari kertaa vuodessa teen hampaiden valkaisun White Stripes liuskoilla.
  Hammaslääkärissä ja suuhygienistillä voisin käydä tiuhempaakin kuin nyt.

 3. Enja sanoo:

  Pesen hampaat kahdesti päivässä sekä käytän hammaslankaa päivittäin! Käytän myös valkaisevaa hammastahnaa.

 4. Carla Kruse sanoo:

  pesemällä aamuin&illoin, syömällä purkkaa ja hammaslangalla!

 5. ehhcarlaaaa sanoo:

  hejj 🙂 tota edellistä kommenttia ei tarvitse julkaista 😀 tuli vahingossa väärään paikkaan…