Halonen Z.I.P. Jeans -arvonnan säännöt

16.09.2016

Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy
Vilhonvuorenkatu 12 A
00500 Helsinki

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostausten kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin vaikuttajan ilmoittamaan ajankohtaan asti.

Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien (Life of Silja, Sara Ollila sekä Saijis) kampanjapostauksiin. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva vaikuttaja arpoo yhden (1) voittajan postaustaan kommentoineiden kesken.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. 

Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) Halosen lahjakortti (arvo 50-100 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

Järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista.  Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


19 Responses to “Halonen Z.I.P. Jeans -arvonnan säännöt”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  1

 2. Avatar Kirsi Niemistö sanoo:

  Ensimmäinen kokonaisuus. Ihana farkkuhame

 3. Avatar Maria Lukkarinen sanoo:

  Kolmas asu

 4. Avatar Laura sanoo:

  Täältä ääni kolmannelle asukokonaisuudelle.

 5. Avatar maikku sanoo:

  Kolmas asu

 6. Avatar sanna kärenaho sanoo:

  vaihtoehdoista viimeinen ehdottomasti

 7. Avatar Tiina sanoo:

  Klassista tyyliä myös omaan makuuni. Siljan farkkuhameasu nätti

 8. Avatar Lilli sanoo:

  Toinen asukokonaisuus on ihana! Pukisin ylleni lähes tulkoon milloin vain. Ihanasti rento mutta näyttävä asukokonaisuus 🙂

 9. Avatar anne tarkkanen sanoo:

  Pidän kakkosvaihtoehdosta. Naisellinen ja aivan ihana!

 10. Avatar Veronica sanoo:

  Mukana arvonnassa

 11. Avatar eila sanoo:

  Hei. Ykkönen ja kolmonen tosi tasaihania… mutta valitsen siis kolmosen parhaimmaksi !

 12. Avatar Ella Suontausta sanoo:

  Tuo poncho olis ihana saada!

 13. Avatar marjuska sanoo:

  Hame oli tosi kiva mutta silti päädyin valitsemaan asun nro 3.

 14. Avatar Pia Haapamäki sanoo:

  Asu 3. Todella naisellinen ja tyylikäs, sopii arkeen kuin myös parempaan menoon, silti ihanan rento ja tyylikäs <3 Kengät aivan ihanat.

 15. Avatar Marjo Hakamäki sanoo:

  Asu numero 3 , niin ihana ja monikäyttöinen just unelma

 16. Avatar Kristiina Savolainen sanoo:

  Asu 1

 17. Avatar Outi sanoo:

  Asu no. 1.

 18. Avatar Jonna heinonen sanoo:

  Nro. 1