Inspiration Blog Awards 2017 – Arvonnan säännöt

04.10.2016

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää Inspiration Blog Awards -lukijaäänestyksen, jossa äänestäjät voivat osallistua arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 20.3.–12.4.2017.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan täyttämällä Inspiration Blog Awards -äänestyksen ohessa oleva arvontalomake.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat ehdottaneet suosikkiblogiaan kilpailulomakkeella ajalla 20.3.–12.4.2017. Kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 5 kpl 2 hengen lippupaketteja 22.4. klo 20-24 järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan.

Lomakkeessa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan 13.4.2017 Indiedaysin toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kaikkien kilpailulomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 3 kpl 2 hengen lippupaketteja 22.4. klo 20-24 Helsingin Kattilahallissa järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Juhlaan on 18 vuoden ikäraja. 

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


7 Responses to “Inspiration Blog Awards 2017 – Arvonnan säännöt”

 1. Avatar tuula malinen sanoo:

  Uusi kuu-blogi on ykkönen! Lämmöllä kirjoitettua ja laadukkaasti kuvattua, kodikasta, tavallista ja kaunista! Plussaa ehdottomasti se, että tätä on lähes joka päivä luvassa! Arjen piristäjä, KIITOS, Emilia, jo pitkään olen blogiasi seurannut!! 🙂

 2. Avatar Sini Järveläinen sanoo:

  Onnee kilpailijoille!

 3. Avatar Sandi Österlund sanoo:

  paras blog; mettiforssell.com

 4. […] ÄÄNESTÄ SUOSIKKIASI JA OSALLISTU MYÖS ARVONTAAN: Äänestä suosikkiasi 30.10. mennessä TÄÄLLÄ. Äänestyssivulla voit myös halutessasi osallistua arvontaan, jossa voit voittaa liput 5.11. Helsingissä järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja. Katso arvonnan säännöt. […]

 5. […] Äänestyssivulla voit myös halutessasi osallistua arvontaan, jossa voit voittaa liput 5.11. Helsingissä järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja. Katso arvonnan säännöt. […]

 6. […] Äänestyssivulla voit myös halutessasi osallistua arvontaan, jossa voit voittaa liput 5.11. Helsingissä järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja. Katso arvonnan säännöt. […]

 7. Avatar Kaisla sanoo:

  Olen sitten 10w