Glade -arvonnan säännöt

07.10.2016

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää Gladen lukijakilpailun, jossa vastaajat voivat osallistua arvontaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 24.10.–11.12.2016.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan vastaamalla bloggaajan esittämään kysymykseen kampanjapostauksen kommenttikentässä tai Instagram-kuvassa.

Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia tai Instagram-kuvia bloggaajien ilmoittamana aikana. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaa yksi Gladen tuotepaketti.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan kussakin blogissa arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kukin bloggaaja arpoo yhden voittajan, palkintona on Gladen tuotepaketti.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.

 


11 Responses to “Glade -arvonnan säännöt”

 1. Avatar Raisa sanoo:

  Olen epäillen suhtautunut kaikkiin tuoksuviin, varsinkin tuksukynttilöihin. Olen aina jättänyt ne hyllyyn. Kiinnostukseni heräsi..niin mukavasti Maria kertoi tuksuun liittyvistä tunteista. Joten päätänpä uskaltaa niihin tutustua. Miedot tuoksut kiinnostavat. Katson mitä tunteita ne mahdollisesti herättävät.

 2. Avatar Anneli Pasanen sanoo:

  Uudella mökillä saunomisen jälkeen Apple & Cinnamon loisi todella kotoisen tuoksun..

 3. Avatar Elina Kulju sanoo:

  Tuoksut ovat ihania ja hyvät tuoksut kuuluvat viihtyisään kotiin. Pidän erityisesti tuoksuista wc ja pesuhuonetiloissa. Myös olohuoneeseen kun vieraat saapuvat tai vaan ihan omaksi iloksi arki iltana. Kynttilätuoksua syksyn harmaisiin iltoihin.

 4. Avatar Leila Alapartanen sanoo:

  Tuoksukynttilät ovat ehdottomat kynttiläsuosikit minulle. Onneksi meillä ei ole kukaan niille allerginen.

 5. Avatar Minna Lehtonen sanoo:

  Perjantai-ilta, koti siivottu, toisessa kädessä kahvikuppi ja toisessa hyvä kirja. Ilta alkaa hämärtyä ja tähän hetkeen kuuluu tuoksukynttilä.

 6. Avatar Marja Niemi sanoo:

  Minun lempituoksu on kans tuo pellava, siivouksen jälkeen laitan tuoksukynttilöitä palamaan, ihana tuoksu leijailee huoneeseen , kun liikehtii kynttilän ohi. Muuten suihkutan pullosta tarpeen mukaan, kun tuntuu tunkkaiselta, pellava tosiaan antaa puhtaan pyykin tuoksun.

 7. Avatar Marja-Leena sanoo:

  tunnelma, jossa ollaan nyt ja tässä. Minä, perha ja ystävät… milloin vain:)

 8. […] alkaa nyt ja loppuu tasan viikon päästä eli 31.10.2016 klo 10.00 Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea arvontaan! […]

 9. […] alkaa nyt ja loppuu tasan viikon päästä eli 31.10.2016 klo 10.00 Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea arvontaan! […]

 10. […] alkaa nyt ja loppuu tasan viikon päästä eli 31.10.2016 klo 10.00 Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea arvontaan! […]

 11. […] alkaa nyt ja loppuu tasan viikon päästä eli 31.10.2016 klo 10.00 Arvonnan säännöt löydätte täältä. Onnea arvontaan! […]