Norstat-arvonnan säännöt

17.11.2016

Liittymällä Norstatin jäseneksi jättämällä yhteystietosi jonkin Norstatin kampanjaan osallistuvien bloggaajien (Business Woman, MUTSIS ON., Nina Susanne ja Puutalobaby) kampanjapostauksessa olevaan lomakkeeseen, osallistut Norstatin arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Norstat Finland Oy
Konepajanranta 2
28100 Pori

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kunkin kampanjabloggaajan kampanjapostauksessa 7.12. klo 23:59 asti.

3. Kilpailuun osallistuminen

Liittymällä Norstatin jäseneksi jättämällä yhteystietosi jonkin Norstatin kampanjaan osallistuvien bloggaajien (Business Woman, MUTSIS ON., Nina Susanne ja Puutalobaby) kampanjapostauksessa olevaan lomakkeeseen, osallistut Norstatin arvontaan. Kussakin blogipostauksessa arvotaan yksi 50€:n arvoinen Stockmannin lahjakortti.

Osallistumisoikeutta ei ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan torstaina 8.12. Indiedaysin tai bloggaajien toimesta.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kussakin blogipostauksessa arvotaan yksi 50€:n arvoinen Stockmannin lahjakortti. Yhteensä lahjakortteja arvotaan neljä (4). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Norstat Finland Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Norstat Finland Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön.

Norstat Finland Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Norstat Finland Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Jättämällä yhteystietosi liityt Paneeli.netin jäseneksi. Paneeli.netin jäsenyys on vapaaehtoinen, etkä sitoudu mihinkään liittyessäsi jäseneksi. Tutkimuksiin vastaaminen on aina anonyymiä ja luottamuksellista. Paneeli.netin jäsenenä valitset aina henkilökohtaisesti ne tutkimukset, joihin haluat osallistua. Kommenttejasi ja mielipiteitäsi ei voida yhdistää sinuun. Henkilökohtaisia tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä tätä kautta myydä tai markkinoida mitään.


Indieplace 16:23


Kommentit pois päältä artikkelissa Norstat-arvonnan säännöt

Comments are closed.