Vattenfall-arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää Vattenfall-kampanjassa lukija-arvonnan, jossa kampanjabloggaajien kampanjapostausta kommentoivat voivat osallistua arvontaan.
Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua bloggaajan postauksessaan ilmoittamana aikana.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan vastaamalla bloggaajan esittämään kysymykseen kampanjapostauksen kommenttikentässä. Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostausta bloggaajan ilmoittamana aikana. Voittajia arvotaan jokaisessa blogissa yksi.

Kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun arvonnan järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan arvonta-ajan päätyttyä. Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Jokainen bloggaaja arpoo yhden voittajan, palkintona voittaja saa La case de cousin Paul -sisustusvalosarja. Arvo 32,90€. Voittaja saa valita pallosarjan värin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa arvontan palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.