Tele Finland -arvonnan säännöt

19.12.2016

Blogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Tele Finland -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indiedays Oy
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien (Nakit ja mutsi, MAMI GO GO) kampanjapostausten kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin bloggaajan seitsemän (7) päivän ajan blogipostauksen julkaisupäivästä.

3. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin kampanjabloggaajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen blogin kommenttikentässä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhden (1) voittajan postaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja voittajia on yhteensä kaksi (2).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan seuraavat tuotteet:

  • Sony MDR-XB950BT bluetooth-kuuloke arvo 199€ 1 KPL (Nakit ja Mutsi -blogin arvonta)
  • Harman Kardon Aura kaiutin arvo 199€ 1KPL (MAMI GO GO -blogin arvonta)

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Indiedays rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Indiedays ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Indiedays ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 12:22


Kommentit pois päältä artikkelissa Tele Finland -arvonnan säännöt

Comments are closed.