FitLine -arvonnan säännöt

13.01.2017

FitLine ambassadorien (Linda Manuella ja MUTSIS ON.) FitLine-yhteistyöpostauksia kommentoimalla voi osallistua FitLinen arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

PM-International Finland Oy
Porttikaari 1
01200 Vantaa

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Linda Manuellan ja/tai MUTSIS ON.in FitLine-yhteistyöblogipostausten kommenttikenttiä. Arvontoihin voi osallistua kunkin bloggaajan postauksessa seitsemän (7) päivän ajan blogipostauksen julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin kampanjabloggaajan esittämään arvontakysymykseen kyseisen blogin kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun arvontaun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden arvonnan järjestäjän arvontaa koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhteensä neljä (4) voittajaa postaustaan kommentoineiden kesken, joista yksi (1) voittaa arvonnan pääpalkinnon (arvo 123 €) ja kolme (3) muuta pienemmän tuotepalkinnon (arvo 7 €). Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja voittajia arvotaan yhteensä kahdeksan (8).

Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhteensä neljä (4) voittajaa postaustaan kommentoineiden kesken, joista yksi (1) voittaa arvonnan pääpalkinnon (arvo 123 €) ja kolme (3) muuta pienemmän tuotepalkinnon (arvo 7 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. arvontaun järjestäjän vastuu

PM-International Finland Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Indiedays Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön.

PM-International Finland Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. PM-International Finland Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 17:40


Kommentit pois päältä artikkelissa FitLine -arvonnan säännöt

Comments are closed.