Biozell INK -arvonnan säännöt

14.02.2017

Biozell INK -arvonta

Blogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Biozell INK -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Norlas Oy
Petikontie 20
01720 Vantaa

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien vaikuttajien (Boheemi, Life of Silja) kampanjajulkaisujen kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin vaikuttajan kanavassa seitsemän (7) päivän ajan postauksen julkaisupäivästä. Life of Siljan kilpailuun osallistutaan blogin kommenttikentässä, Boheemin kilpailuun YouTube-videon kommenttikentässä.

3. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin kampanjavaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen vaikuttajan kanavan kommenttikentässä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin vaikuttaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva vaikuttaja arpoo viisi (5) voittajaa julkaisuaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä kymmenen (10) ja voittajia on yhteensä kymmenen (10).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kampanjajulkaisun kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjajulkaisuissa viisi (5) Biozell INK -tuotepakettia, arvoltaan kukin n. 30€. Palkintoja arvotaan kahdessa julkaisussa yhteensä kymmenen (10). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Norlas rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Norlas vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Norlas ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Norlas ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 09:32


Kommentit pois päältä artikkelissa Biozell INK -arvonnan säännöt

Comments are closed.