Max Factor Stockmann -arvonnan säännöt

21.02.2017

Max Factor -arvonta

Instagram-videoita kommentoimalla voi osallistua Max Factorin arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Nordic Cosmetics Ltd.
Kappelitie 6 D
02200 ESPOO, Finland
2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien vaikuttajien (Colour me!, Life of Silja, Are you feeling fashionable?, Linda Manuella) kampanjavideoiden Instagram-kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin vaikuttajan Instagram-tilillä seitsemän (7) päivän ajan videon julkaisupäivästä.

3. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen Instagram-videon kommenttikentässä. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin vaikuttaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo kaksi (2) voittajaa videotaan kommentoineiden kesken, palkinnon saa sekä videoon kommentoinut henkilö että tämän kommenttikentässä merkitsemä henkilö. Arvontoja suoritetaan yhteensä neljä (4) ja voittajia on yhteensä kuusitoista (16).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai Instagram Direct -viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjavideossa kaksi (2) tuotepakettia kahdelle (2) henkilölle (arvo n. 12€/palkinto). Palkinto jaetaan niin, että kaksi henkilöä saa palkintopaketin jaettavakseen, palkintopaketin osat toimitetaan kuvaan kommentoineelle ja kommentissa merkitylle henkilölle erikseen. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Nordic Cosmetics rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Nordic Cosmetics vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Nordic Cosmetics ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Nordic Cosmetics ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 11:24


Kommentit pois päältä artikkelissa Max Factor Stockmann -arvonnan säännöt

Comments are closed.