Arvonnan säännöt: Inspiration Blog Awards -ehdokaskysely

27.02.2017

Arvonnan säännöt

Indieplace Oy järjestää Inspiration Blog Awards -ehdokaskyselyn, jossa vastauksen jättäneet voivat osallistua arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indieplace Oy, Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua 27.2.–.12.3.2017.

3. Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistutaan täyttämällä Inspiration Blog Awards -ehdokaskysely osoitteessa www.inspirationblogawards.com/ehdota-suosikkiasi/

Arvontaan osallistuvat täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat ehdottaneet suosikkivaikuttajaan kyselylomakkeella ajalla 27.2.–12.3.2017. Kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 3 kpl 2 hengen lippupaketteja 22.4. klo 20-24 järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja.

Lomakkeessa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan 20.3.2017 mennessä Indiedaysin toimesta. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kaikkien kilpailulomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan 3 kpl 2 hengen lippupaketteja 22.4. klo 20-24 järjestettävään Inspiration Blog Awards -gaalaan. Tilaisuuteen on 18 vuoden ikäraja. 

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Indiedays Oy rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen määrään.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indieplace Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


Indieplace 10:50


Kommentit pois päältä artikkelissa Arvonnan säännöt: Inspiration Blog Awards -ehdokaskysely

Comments are closed.