Kevätmessut 2017 -arvonnan säännöt

20.03.2017

Kevätmessut 2017 -arvonta

Instagram-kuvaa kommentoimalla voi osallistua Kevätmessut 2017 -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Suomen Messut
Messuaukio 1
00520 HELSINKI, Finland
2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjavaikuttajan (Kaikki mitä olen) kampanjakuvan Instagram-kommenttikenttään. Kilpailuun voi osallistua vaikuttajan Instagram-tilillä 3.4.2017 klo 10.00 asti.

3. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kertomalla Instagram-kuvan kommenttikentässä kenet haluaisi ottaa Kevätmessuille mukaan. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa vaikuttaja ilmoittamanaan ajankohtana. Kampanjaan osallistuva vaikuttaja arpoo kolme (3) kahden (2) messulipun lippupakettia kuvaa kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä kolme (3) ja voittajia on yhteensä kolme (3).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai Instagram Direct -viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta 24h kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kampanjakuvassa kolme (3) kahden (2) messulipun lippupakettia (arvo 36€/palkinto). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Suomen Messut rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Suomen Messut vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Suomen messut ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Suomen Messut ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 16:22


Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätmessut 2017 -arvonnan säännöt

Comments are closed.