Aromase Prosalon 5a Repair -arvonnan säännöt

24.08.2017

Kampanjabloggaajien kampanjablogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Aromase Prosalon 5a Repair -tuotearvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Surol Oy
Toini Muonan katu 3 B c 30
00560 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kunkin bloggaajan kampanjapostauksessa erikseen ilmoittamaan osallistumispäivään saakka.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevissa blogeissa esitettyyn kilpailukysymykseen kyseisen postauksen kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja arvonnan päättymisen jälkeen. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo kaksi (2) voittajaa postaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja voittajia on yhteensä neljä (4).
Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa kaksi (2) Aromase Prosalon 5a Repair -tuotepakettia. Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja palkintoja luovutetaan yhteensä neljä (4). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.
Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 11:46


Kommentit pois päältä artikkelissa Aromase Prosalon 5a Repair -arvonnan säännöt

Comments are closed.