Kilpailun säännöt – Van Houten

02.11.2017

Blogipostauksia kommentoimalla tai Instagramissa tagaamalla kaveri tai jakamalla kuva kilpailun hashtageilla voi osallistua Van Houten -kilpailuun. Kilpailun säännöt ovat seuraavat:

1. Kilpailun järjestäjä

Lejos Oy Finland
Keilaranta 10 E, 02150 ESPOO

 2. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Van Houten -tuotepaketin ja mokkapalakirjan kilpailu on käynnissä kampanjablogeissa kussakin blogissa erikseen määriteltyyn kilpailun päättymispäivään asti. Aika on viikko blogipostauksen julkaisemisesta. KitchenAid sähkövatkain -kilpailu päättyy 10.12

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kampanjabloggaajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen blogin kommenttikentässä tai Instagramissa tagaamalla kaveri tai jakamalla kuva kilpailun hashtageilla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien valitsemisen suorittaa Indieplace & Lejos kilpailun päätyttyä. Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja valitsee yhden (1) voittajan postaustaan tai Instagram-kuvaansa kommentoineiden kesken, ja voittajia on yhteensä kolme (3). Lisäksi Van Houten valitsee yhden (1) voittajan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua kilpailun suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Palkintoina kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) noin 35€:n arvoinen Van Houten -tuotepaketti sekä mokkapalakirja. Ja lisäksi yksi (1) 129,90 € arvoinen KitchenAidin sähkövatkain. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinnot toimitetaan kun kilpailun osallistumisaika on loppunut kaikissa kampanjablogeissa, ja kaikilta voittajilta on saatu yhteystiedot palkintojen toimittamista varten.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Kilpailun julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan kilpailun palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 15:13


Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpailun säännöt – Van Houten

Comments are closed.