Henki-Fennia -arvonnan säännöt

27.11.2017

Indieplace järjestää Henki-Fennian lukijakilpailun, jossa vastaajat voivat osallistua arvontaan.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia
Kyllikinportti 2, Helsinki
Postiosoite: 00017 Fennia

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua But I’m a human not a sandwich -blogissa ajalla 11.12-17.12.2017.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan vastaamalla bloggaajan esittämään kysymykseen blogipostauksen kommenttikentässä.

Blogipostauksen kommenteissa osallistujat antavat sähköpostiosoitteensa, jotta voittajiin saadaan yhteys. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun ainoastaan yhden kerran riippumatta vastausten määrästä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan arvonta-ajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai Instagramissa viestillä. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinto
Palkintona on torkkupeitto (arvo noin 50 €).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön. Järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9.Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 


3 Responses to “Henki-Fennia -arvonnan säännöt”

  1. Avatar Tuija sanoo:

    Uudenvuoden lupaukseni liittyy somettamisen vähentämiseen.Liian usein on kännykkä käteen kasvanut kiinni…Päivinä jolloin ei tuu somessa roikuttua on olo ihan toinen,läsnäolevampi. Myös ruokahetkiin ajatellut muutosta.Useammin porukkaa pöytään yhdessä 🙂

  2. Avatar Oona S. sanoo:

    Lupaus on jo tehty siitä, että keskityn omaan hyvinvointiini enemmän ja järjestän enemmän aikaa läheisilleni. Näin perheenikin voi paremmin kun minulla on parempi olla ja vähemmän stressiä. Innolla ensi vuotta odotellessa 🙂

  3. Avatar Noora sanoo:

    Kaikki isovanhempani asuvat eri puolella Suomea kun minä, joten minun uuden vuoden lupaukseni on vuoden aikana käydä heidän luonaan ainakin 2 kertaa (ja toivottavasti enemmän) ♡♡