BOSS The Scent for Her Intense -kilpailun säännöt

28.11.2017

Arvonnan säännöt

Indiedays järjestää BOSSin lukijakilpailun, jossa vaikuttajien kampanjapostauksia kommentoimalla voi osallistua BOSS The Scent for her Intense tuotepakettien arvontaan.

1. Arvonnan järjestäjä

Nordic Cosmetics
Kappelitie 6 D
02200 Espoo

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä:

Arvontaan voi osallistua kunkin vaikuttajan kampanjablogipostauksen kommenttikentässä 1.-12.12.2017

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kampanjapostausta. Kisaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat kommentoineet kampanjapostauksia bloggaajien ilmoittamana aikana. Kussakin blogissa kommentoineiden kesken arvotaan kolme (3) BOSSin The Scent Intense-tuoksupakettia (sis. 1 kpl The Scent for Her Intense & 1 kpl The Scent Intense).

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonta suoritetaan kussakin blogissa arvonta-ajan päätyttyä. Kilpailuun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Kukin bloggaaja arpoo kolme (3) voittajaa, palkintona on BOSS The Scent for Her Intense ja BOSS The Scent Intense-tuoksut

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Indiedays Oy:n rekisteriselosteessa osoitteessa http://www.indiedays.com/item/tietoja/rekisteriseloste.


11 Responses to “BOSS The Scent for Her Intense -kilpailun säännöt”

 1. […] Tähän yhteistyöhön liittyy myös kilpailu, joten kerro minulle omasta treffikokemuksestasi tai merkittävästä hetkestä rakkaasi kanssa. Arvon kolme BOSS-tuoksupakettia kommentoijien kesken. Arvonta on voimassa viikon verran 7.12.2017 klo:20 asti. Arvonnan säännöt löydät täältä. […]

 2. Avatar Mamie* sanoo:

  Riipaisevan ihana postaus, kiitos kun jaoit muistojasi kanssamme! Rohkeutta on ottaa ensimmäinen askel tuntemattomaan, mut miten se voikaan kannattaa..;)

 3. Avatar Seijahannele sanoo:

  Ensimmäinen tanssi – siitä se alkoi.

 4. Avatar Kaija Pääkkönen sanoo:

  Kaunis tarina. Tuoksut kulkevat mukanamme muistoissa ikuisesti.

 5. […] Nyt olisi vielä kiva lopetus postaukselle, nimittäin kolme onnekasta teistä voi voittaa BOSS tuoksupaketin. Kerro kommenteissa oma mieleen jäänyt treffikokemus tai merkittävä hetki tärkeän ihmisen kanssa, niin oot mukana kilpailussa. Osallistumisaikaa on tasan viikko, ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. […]

 6. Avatar Tiina sanoo:

  Seurustelumme alkuaikoina kun olimme kaukosuhteessa toisen käytyä jomman kumman luona piti suihkuttaa toisen tuoksua paitaa jota sitten pystyi ikävässä nuuhkia. 🙂

 7. Avatar Maria sanoo:

  Se hetki on jäänyt mieleen, kun nykyinen mieheni kosi minua.

 8. Avatar Hanna sanoo:

  Muistan vielä ensimmäisen tuoksuni jonka sain varhaisteininä joululahjaksi tädiltäni. Kyseessä oli markettien, DATE sarja jossa upeat naiset edustivat pullojen etiketeissä. Tuoksut erottuivat myös pakkauksissa väreillä ja Omaksi värikseni sain punaisen. Vihdoin olin ”nainen” koska aikaisempi ”Fii” oli vain spraytuoksu joka tuntui olevan jo kaikilla. (sen tuoksupilven varmasti muistaa opettajatkin kun ruiskuttelimme liikuntatuntien jälkeen nii että, koko koulu haisi)
  Myöhemmin sain lahjaksi ns. oikean parfyymin joka oli Tommy Hilfigerin ”girl” ja muistan sitä suihkuttaneeni kun ensitreffeilleni lähdin. Ilmeisesti valinta oli hyvä, sillä hänestä tuli minun ensirakkauteni jonka kanssa seurustelin koko varhais aikuisiän.
  Myönnän, että kun teinivuosia tulee ikävä, nii välillä käyn nuuskuttelemassa tätä kauppojen hajuvesi osastoilla ja näin palaa ihanat muistot taas mieleen <3
  Myös Escadan kesätuoksut valikoitui minun ensimmäisiksi parfyymeiksi jonka ostin ekoilla kesätyö rahoillani. Siitä tulikin minun joka kesän "must have" tuote jota odottelin jo keväällä, että minkälainen se tänä kesänä olisi. Huh, nykyään tämä tuoksu puistattaa makeudellaan, mutta jostain se kuitenkin on aloitettava. Onnekseni voin todeta, että niinkuin makuaistikin on muuttunut, niin, niin on myös hajuaistikin. Uskon vahvasti että kyseinen hugo boss:in parfyymi jäisi myös minun pitkäaikaiseksi tuoksuksi sillä se on vasn kertakaikkisen ihana ja näinollen mieleenpainuva

 9. […] Nyt teillä olisi mahdollisuus voittaa nämä ihanat tuoksut itsellenne. Jaa oma mieleen jäänyt treffikokemus tai merkittävä hetki tärkeän ihmisen kanssa ja olet kilpailussa mukana. Arvon 3 BOSS tuoksupakettia onnekkaiden voittajien kesken. Tarkemmat kilpailun säännöt pääset lukemaan täältä. […]

 10. […] 3. Arvonnan viralliset tiedot löydät täältä. […]

 11. Avatar Roosa sanoo:

  En ollut ikinä ajemmin ollut treffeillä, kunnes tapasin tinderissä ihanan miehen. Juttelimme hänen kanssaan ja vaihdoimme numeroita. Hän pyysi minua kebabille ja katsomaan luokkakokous 2. Suostuin kutsuun ja treffejen jälkeen oli kummallakin hymy korvissa. Menimme molemmat omiin koteihin ja heti parin päivän päästä nähtiin uudelleen, menin hänen luo yöksi. Siitä se sitten alkoi. Nykyään asumme yhdessä ja meillä on kaksi ihanaa kissaa. Olen niin rakastunut!Hyvää joulua sinulle ja Valtterille. ❤:llä Roosa