Dick Johnson -verkkokaupan arvonta

04.12.2017

Kampanjaan valitun vaikuttajan kampanjapostausta kommentoimalla voi osallistua 100 euron arvoisen lahjakortin arvontaan Dick Johnsonin verkkokauppaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Dick Johnson
Aleksanterinkatu 25
33100 Tampere

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua vaikuttajan kampanjablogipostauksen kommenttikentässä seitsemän (7) päivän ajan postauksen julkaisemisesta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevien blogien kilpailukysymyksiin blogin kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Vaikuttajat suorittavat voittajien arvonnat, arvonnan päättymisen jälkeen. Kampanjaan osallistuvat vaikuttajay arpovat yhden (1) voittajan kampanjapostaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä 2 ja voittajia on yhteensä 2.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai videon kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti Dick Johnson -nettikauppaan. Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja palkintoja luovutetaan yhteensä kaksi (2)Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


10 Responses to “Dick Johnson -verkkokaupan arvonta”

 1. […] Jonkun tässä postauksessa olevan vai jonkun muun Dick Johnsonin verkkokaupasta? Aikaa osallistua on viikko eli arvonta sulkeutuu 15.12 kello 21:00. Tarkemmat ohjeet löytyvät täältä. […]

 2. Avatar Viivi Pynnönen sanoo:

  Pallivaha paras ofc!

 3. Avatar Heli sanoo:

  Mr Bear Familyn parranhoito paketti, kesyttämään oman ”koti-karhuni” parrakasta olemusta 😉

 4. Avatar AH sanoo:

  Pipo

 5. Avatar Miia sanoo:

  Yritin pitkään saada miestäni kiinnittämään huomiota miehille suunnattuun kosmetiikkaan ja saada hänet ymmärtämään, että on ihan okei hemmotella ja hoitaa itseään. Nyt vihdoin siinä onnistuttuani haluaisin antaa lahjaksi hänelle Mr Bear Family parranhoitopaketin. Muutamat sarjan tuotteet ovat jo kestosuosikkeja, mutta osa pääsisi ensi kokeiluun. 🙂

 6. Avatar Ella sanoo:

  Ostaisin joululahjaksi miehelleni hiusvahaa kun siitä antanut vinkkejä ja tietysti uusille vaatteille on aina käyttöä

 7. Avatar Annika Impola sanoo:

  Pallivaha oli paras !

 8. Avatar Henna sanoo:

  Ehdottomasti ostaisin diamond barberin kasvovoiteen miehelleni, kauniin ja laadukkaan näköinen purkki on houkutteleva. Ja ettei mieheni enää käyttäisi minun omia voiteita 😀

 9. Avatar Lilja Ronkainen sanoo:

  Vaatteita!

 10. Avatar Ella Niutanen sanoo:

  Mukana arvonnassa!