Bop it! – arvonnan säännöt

22.12.2017

YouTube-videota kommentoimalla voit osallistua Bop it! -pelin arvontaan. Säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Indieplace

Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki

 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Tuotepaketin arvonta on käynnissä Tinkerbellan YouTube-kanavalla.  Osallistumisaikaa on viikko videon julkaisemisesta.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kampanjatubettajan esittämään kysymykseen kyseisen videon kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun arvonnan järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden arvonnan järjestäjän arvontaan koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien valitseminen ja julkistaminen

Voittajien arpomisen suorittaa Indieplace arvonnan päätyttyä. Voittajia valitaan yksi (1).

Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai YouTube-videon kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Palkintoina on yksi (1) noin 30€:n arvoinen Bop-it! -peli. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinnot toimitetaan kun arvonnan osallistumisaika on loppunut kaikissa kampanjablogeissa, ja kaikilta voittajilta on saatu yhteystiedot palkintojen toimittamista varten.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Arvonnan järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


6 Responses to “Bop it! – arvonnan säännöt”

 1. Nelli Mansala sanoo:

  Vaikuttaa ihan sairaan kivalta peliltä ja en ole itse koskaan testannut. Oisi hauska pelata tuota peliä kavereiden tai perheen kanssa

 2. Ghazal sanoo:

  Heij:3 En Tiennyt Itse Asiassa Tästä Pelistä Mitään Niin Uus Pelit Mulle Näyttä Kivalta Peliltä Lukas Oon Todella Söpö Poika Isästä Mennyt Ja Tietty Myös Susta Oot Paras Heli Antti Oot Komee Mies””” ❤❤❤❤❤❤

  • Ghazal sanoo:

   Heij:3 En Tiennyt Itse Asiassa Tästä Pelistä Mitään Niin Uus Pelit Mulle Näyttä Kivalta Peliltä Lukas Oon Todella Söpö Poika Isästä Mennyt Ja Tietty Myös Susta Oot Paras Heli Antti Oot Komee Mies””” ❤❤❤❤❤❤

 3. Sanna Lepola sanoo:

  Haluaisin tuon koska olisi kiva koittaa tuota

 4. Linnea Granlund sanoo:

  Ihana tubettaja ja kanava

 5. Linnea Granlund sanoo:

  Ihana tubettaja ja kanava ihanaaaaa