KICKS-arvonnan säännöt

22.12.2017

Kampanjaan valitun vaikuttajan kampanjapostausta kommentoimalla voi osallistua kolmen 100 euron arvoisen KICKS-lahjakortin arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Kicks Kosmetikkedjan Oy
Mannerheimintie 14
00100 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua vaikuttajan kampanjablogipostauksen kommenttikentässä seitsemän (7) päivän ajan postauksen julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla Uinon KICKS-blogipostauksen kilpailukysymykseen blogin kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace suorittaa voittajan arpomisen, arvonnan päättymisen jälkeen.  Arvontoja suoritetaan yhteensä yksi (1) ja voittajia on yhteensä kolme (3).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai postauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3) 100 euron arvoista lahjakorttia KICKSille. Arvontoja suoritetaan yhteensä yksi (1) ja palkintoja luovutetaan yhteensä kolme (3)Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


19 Responses to “KICKS-arvonnan säännöt”

 1. Roosa Mäkinen sanoo:

  Mun vinkki on laittaa reilusti highliteria ja glitteriä. No glitter ja highlite kuuluvat siihen tietysti.

 2. Hilla Tuovinen sanoo:

  Lemppari meikkituotteeni on ehdottomasti NYX:n korostus ja varjostus paletti, koska ne tekevät meikin!

 3. Viola Risla sanoo:

  haluaisin ehdottomasti voittaa tämän ja tämä olisi todella hyväJOULULAHJA! .vinkki uudelle vuodelle on että tee kulmat huolellisesti!

 4. Emma Mattsson sanoo:

  Uudenvuoden meikkivinkkinä ei paljoa muuta vaadita, kuin kunnon meikin paikallaan pitävä setting spray, ja lause: ”glitteriä ja kimalletta ei koskaan voi olla liikaa.” Joten highlighter ja glitter paletit kouraan ja menoksi.

 5. Tara Vainio sanoo:

  Rakastan meikkiä Kaikki minun rahat on mennyt joko meikkiin tai ruokaan Uutena vuotena menen juhliin joten ajattelin tehdä smokey eyen, vähän hopeaa glitteriä silmäkulmaan ja tekoripset. Siihen vielä punainen huulipuna niin on kyllä kunnon lookki

 6. Anette sanoo:

  Kultainen luomiväri

 7. Helmiina Humala sanoo:

  Moi 🙂 Mun ehdoton vinkki uudenvuoden juhliin ja no, kaikkiin juhliin on, että more is more, kun on kyse highlightista. Toinen pääseikka on setting spray. Ettei vaan juhliessa tarvi huolehtia meikistä… 😉

 8. Saara sanoo:

  Vinkkini on käyttää smashboxin photo finish primeriä ja benefitin porefesional primeriä samaan aikaan, itse rakastan tätä siitä syystä että meikki kestää koko päivän eikä liiku mihinkään nuo kaksi primeriä myös sopivat yllättäin hyvin yhtee. Suosittelen!

 9. Silja vilmi sanoo:

  uuden vuoden meikkiin kuuluu ehdottomasti glitter

 10. rosa sanoo:

  mä laitan normaali pohjan ja teen kulmat normaalisti laitan vähän isommat ripset ja teen glitteriset luomirit ja paljon highlighteriä ja luomaan pari timanttia naaman 🙂

 11. Aikku sanoo:

  Luonnollinen look mutta silmät rajaan huolella ja teen siivet yms.

 12. Vilma Päivinen sanoo:

  Ite en vielä meikkaa, mutta ajattelin ruveta meikkaaman seskalla. Oon nyt siis kutosella. Ajattelen että laittaisin pohjan kulmat ripsivärin. Luulen että meikkaamksessa melkeempä tärkeintä on ihon hoito ja hyvät tuototteet, koska jos iho on hyvässä kunnossa, niin meikki näyttää paremmalta.

 13. Evita Romppanen sanoo:

  Uuden vuoden meikkivinkki, raikas dewy meikkipohja. Iho saa näyttää raikkaalta ja hehkuvalta. Omat suosikit hehkuvaan ihoon on highlighter; make up storen luomiväri sävyssä moon shadow. Pientä extra hohtoa voi lisätä revolution vivid baked highlighterilla käyttäen kicksin fan brushia. Lopuksi glamglowin glowsetter settingspray.

 14. Mimmi Laakso sanoo:

  Vinkkini on että vähemmän on enemmän. Ja tällä tarkoitan, että yritä saada meikistä luonnollisen näköinen ja muista meikata mieluiten luonnon valossa, koska esimerkiksi varjostus saattaa näyttää aika tummalta jos olet tehnyt meikin pimeässä tai kattovalon voimin. 🙂

 15. Suvi sanoo:

  Paljon säihkettä ja kiiltoa. Isot korostukset poskiin(hieman huuliin) ja tumman punaiset tai hieman liilat huulet. Silmiin vaalean liilasta tummempaan. Normaalit eyelinerit ja kulmat. Isot ripset alas ja ylös. Se kuulostaa hyvältä 🙂

 16. Emmj sanoo:

  Meikit

 17. Maria sanoo:

  Kosteuttava suihke kasvoille, jota voi siis laittaa illan mittaan meikatulle iholle. Uusia meikkeja tulisi kyllä tarpeeseen tälläselle korppu-iholle

 18. Miia sanoo:

  Mun ehdoton suosikki uuden vuoden juhliin on värikäs silmämeikki! Mikä tahansa glitterinen luomiväri toimii silloin 😀

 19. Oona Savonen sanoo:

  Anastasian dip brow pomade on ihan paras tuote. Smashboksin praimerit on parhaita mitä oon kokeillut.