Specsavers-arvonnan säännöt

04.01.2018

Kampanjaan valitun vaikuttajan kampanjapostausta kommentoimalla voi osallistua yhden 129 euron arvoisen silmälasilahjakortin arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Specsavers Finland Oy
Neilikkatie 17
01300 Vantaa

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua vaikuttajan kampanjablogipostauksen kommenttikentässä seitsemän (7) päivän ajan postauksen julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla Uusi Kuu -blogin Specsavers-blogipostauksen kilpailukysymykseen blogin kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace suorittaa voittajan arpomisen, arvonnan päättymisen jälkeen.  Arvontoja suoritetaan yhteensä yksi (1) ja voittajia on yksi (1).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai postauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) 129 euron arvoinen Specsavers-silmälasilahjakortti. Arvontoja suoritetaan yhteensä yksi (1) ja palkintoja luovutetaan yksi (1)Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


3 Responses to “Specsavers-arvonnan säännöt”

  1. Helena sanoo:

    Näöntarkastus ollut viimeksi v.2011olisi varmaan jo paikallaan käydä näöntarkastuksessa ♡✨

  2. Marja Nopea sanoo:

    Kävin viime viikolla Specseverilla, kun Olin lukenut Aamupostista tarjouksen 49 € moniteholasit ja näöntarkastus ilmainen. Ole 58 vuotias ja kaukonäköni oli hiukan parantunut mutta likinäkö huonontunut. Saan uudet silmälasit parin viikon kuluttua. Ensimmäiset silmälasit sain kouluiisenä, kun en nähnyt liitutaululle.

  3. Airi Jalarvo sanoo:

    Näöntarkastuksestani on kulunut jo muutama vuosi, vamaan pitäisi mennä pian, siltä tuntuu.