Verisure -arvonnan säännöt

17.01.2018

Kampanjavaikuttajan kampanjablogipostausta kommentoimalla voi osallistua Verisure -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Verisure Oy
PL 80
00241 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistamine
Indieplace arpoo arvonnan voittajan kampanjaarvonna päättymisen jälkeen. Voittajia arvotaan yksi (1).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai videon kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinno
Osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) Verisuren älypistorasiapaketti, joka sisältää kaksi älypistorasiaa. Palkinnon arvo on noin 129 euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjärajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


5 Responses to “Verisure -arvonnan säännöt”

 1. […] Vastaamalla ylläolevaan kysymykseen, olet mukana Verisuren älypistorasiapaketin (sis. 2 älypistorasiaa, arvo 129 ) arvonnassa mukana. Osallistumisaikaa on 4.2. asti ja arvonnan säännöt löydätte täältä. […]

 2. Kirsi-M Kartastenpää sanoo:

  Turvallisuudentunne antaa mielenrauhaa. On hienoa, että myös teknologia mahdollistaa sen meille.

 3. Merja Gronoff sanoo:

  Hyvä pihavalaistus liiketunnistimilla.

 4. Sari Haitio-Laakso sanoo:

  Se että tuntee olonsa turvalliseksi kotona ja kotoa poistuessaan. Voi olla rauhallisin mielin pois kotoa tai/ja nukkua yöt rauhallisesti kun tietää kodin olevan suojattu.

 5. jouni kaartinen sanoo:

  turvallista olla kotona öisin ja reissuissa turvallinen olo kun tietää että asunnossa on kaikki kunnossa.