Life Body & Soul -arvonnan säännöt

01.03.2018

Yhteistyövaikuttajien kampanjablogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Lifen Body & Soul-arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Life Finland Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki


2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien bloggaajien kampanjapostausten kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin bloggaajan blogissa seitsemän (7) päivän ajan blogipostauksen julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin kampanjabloggaajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen blogin kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden arvonnan järjestäjän arvontaa koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa Indieplace yhteistyövaikuttajan ilmoittamana ajankohtana. Kussakin kampanjablogissa arvotaan kaksi (2) voittajaa postausta kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä neljä (4) ja voittajia on yhteensä kahdeksan (8).

Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa kaksi (2) 50€:n arvoista Life Body & Soul -tuotepakettia. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Life Finland Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Life Finland Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön.

Life Finland Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Life Finland Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


8 Responses to “Life Body & Soul -arvonnan säännöt”

 1. […] Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy viikon päästä eli 25.3. klo 10.00 Arvonnan säännöt löydätte täältä. […]

 2. Avatar Pirjo sanoo:

  Pikkuhiljaa olen siirtynyt luonnon kosmetiikkaan sitä myöten kun edelliset tuotteet ovat loppuneet. Sairastamani syöpä vaikutti myös haluun suojata kehoa.

 3. Avatar Tiina Rantanen sanoo:

  Juuri ostin Evolven hyaluronihapposeerumin,joka toimii täydellisesti kuivalle iholleni. Shampoo ja hoitoaine Laveraa. Olis kiva päästä tutustumaan näihin uusiin tuotteisiin 🙂

 4. Avatar Riikka Jaakkola sanoo:

  Samoilla linjoilla mennään. Osa tuotteista on luonnonkosmetiikka ja osa ei. Melkeinpä sen mukaan tulee tuotteita valittua, minkä joku muu on testannut ja hyväksi havainnut.

 5. Avatar Mari Sarola sanoo:

  Itsellä löytyy niin tavallisia tuotteita kuin luonnonkosmetiikkaa.

 6. Avatar Kaija sanoo:

  Minulla on aika arka ja atooppinen iho,siksi käytän luonnonkosmetiikkaa.

 7. Avatar Hanna Korte sanoo:

  Luonto ja luonnonmukaisuus on ollut aina lähellä sydäntäni, mutta ackne ei tuntunut sopivan tähän yhtälöön. Nuoruuden myrkkyantibioottien ja vahvojen lääkevoiteiden jälkeen löysin avun – yllätys yllätys- juuri luonnonkosmetiikasta. Nyt iho kuin vauvan pyllyllä, meikkiä en tarvitse ja olo on ihana! <3

 8. Avatar Ella sanoo:

  Ei ole tullut kokeiltua vielä ainakaan!