Prisma x Blaa -arvonnan säännöt

08.03.2018

Kampanjavaikuttajan kampanjablogipostausta kommentoimalla voi osallistua Prisman arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
SOK
PL 1
00088 S-ryhmä

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yksi (1) kustakin blogista.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Kussakin blogissa osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) 50 euron arvoinen lahjakortti Prismaan. Kaikkiaan palkinnon voittajia arvotaan yhteensä (4). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


4 Responses to “Prisma x Blaa -arvonnan säännöt”

  1. Avatar Rosi sanoo:

    Viimeisimmät tilastot osoittavat, että talvet ovat lämmenneet ja kesät kylmenneet. näin se on hiukan tasoittanut vuoden keskilämpölukuja.

  2. Avatar Satu Turtiainen sanoo:

    Ehdottomia meidän suosikkeja on pojallemme Blaan tuotteissa collarihousut! Hyvä toinen suosikki on oikeastaan kaikki paidat missä on jokin eläin(kirahvi, pupu tms.). Poitsu melkein 3v. nämä valikoi aina itse kaapistaan ja on jo melko tarkka mitä päällensä haluaa. :))

  3. […] Jos teidänkin lapset tahtoisivat päästä valitsemaan omia Blaan lemppareita, niin nyt kannattaa osallistua arvontaan! Kommentoi tähän postaukseen, ja kerro mikä on lempparituotteesi Blaan valikoimista. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti Prismaan. Aikaa osallistua on 2.4. asti ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. […]

  4. Avatar Jemina Oikari sanoo:

    Lempparituote söpöt eläinpaidat