Breyers Delights – Arvonta

14.03.2018

Kampanjavaikuttajan kampanjablogipostausta kommentoimalla voi osallistua Breyers Delights –arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Unilever

Roineentie 10, 00510 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan neljä.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
But I’m a human not a sandwich, Saijis, At Maria’s ja Ainon tarinoita treenaamisessa -blogeissa arvotaan kommentoineiden kesken 80 kpl koodia R-Kioskille, jolla saa yhden (1) Breyers Delights patukan. Kussakin blogissa arvotaan 20 kpl koodia.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


10 Responses to “Breyers Delights – Arvonta”

 1. […] Sain jaettavakseni 20 koodia, joilla saa noutaa oman Breyers Delight -jäätelöpatukkansa R-Kioskilta. Kannattaa siis vastata yllä olevaan kysymykseen tämän postauksen kommenttiosiossa, mikäli haluatte herkutella. Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu viikon päästä 4.4. klo 18.00. Arvonnan säännöt löydätte täältä. […]

 2. Avatar Kaija sanoo:

  En ole vielä maistanut Breyers Delightseja.

 3. Avatar Elizza sanoo:

  Minttua ehdottomasti!

 4. Avatar Mirjami Syrjäniemi sanoo:

  Mint&chips kuulostaa ihanalta!

 5. Avatar Jenna halenius sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin päästä maistamaan mint chip & chocolate makua

 6. Avatar Emilia sanoo:

  Haluasin maistaa creamy chocolate delights makua

 7. […] Aikaa osallistua on tasan viikko eli skaba sulkeutuu 30.04 kello 22:00. Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät täältä. […]

 8. Avatar Päivi Kukkonen sanoo:

  Minttu-makuinen jäätelö on ollut kokeilussa: hyvää ja aidon jätskin makuista. Nyt maistelua odottaa cookies and cream -maku!

 9. Avatar Pauliina sanoo:

  En ole testannut mitään nuista mutta takaan että vappuna testiin menee cookies and cream! (tai miksei minttu ja patukkakin koska vapueilopu;))

 10. Avatar Ansku sanoo:

  Oi, tätä ihanuutta pitäisi päästä maistamaan!