Itis / JD Sports – Arvonta

20.03.2018

Uinon IG-julkaisua tai Youtube-videota kommentoimalla voit osallistua JD Sports -arvontaan.

1. Arvonnan järjestäjä

Kauppakeskus Itis

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Uinon kampanjaan liittyvää IG-kuvan tai Youtube-videon kommenttikenttiä. Kilpailuun voi osallistua Uinon kampanjoissa seitsemän (7) päivän ajan IG-kuvan ja Youtube-videon julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin kampanjavaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen Youtube-videon tai IG-kuvan kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden arvonnan järjestäjän arvontaa koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa Indieplace yhteistyövaikuttajan ilmoittamana ajankohtana. Kussakin kanavassa arvotaan 1 (1) voittajaa postausta kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja voittajia on yhteensä kaksi (2).

Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kanavassa yhdet (1) vapaavalintaiset JD exclusive (only at JD) kengät JD-Sports -liikkeestä. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Itis rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Itis vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön.

Itis ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Itis ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 10:44


Kommentit pois päältä artikkelissa Itis / JD Sports – Arvonta

Comments are closed.