Prisma -arvonnan säännöt

20.03.2018

Kampanjavaikuttajan kampanjablogipostausta kommentoimalla voi osallistua Prisman arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
SOK
PL 1
00088 S-ryhmä

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yksi (1) kustakin blogista.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Kussakin blogissa osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) 50 euron arvoinen lahjakortti Prismaan. Kaikkiaan palkinnon voittajia arvotaan yhteensä 7. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

 9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


8 Responses to “Prisma -arvonnan säännöt”

 1. […] on ilo arpoa teille 50€ arvoinen lahjakortti Prismaan! Osallistumisohjeet (tarkemmat sellaiset täältä) ovat […]

 2. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Noi farkut kiinnostaisi tosi kovasti ja näkyy hyvin istuvan vielä sun päälläkin. Jotain neuletta myös voisin katsella.

 3. Avatar Janina Laakkonen sanoo:

  Minulle on entuudestaan tuttu Boy Meets Girl niminen vaatebrändi, sillä kuulin merkistä jo ensimmäisen kerran suomalaisessa aikakauslehdessä ilmestyneen lehtiartikkelin yhteydessä. Muut Prisman vaatemerkit eivät ole minulle vielä tuttuja.

 4. Avatar Kirsi Rittola sanoo:

  Uuden kevättakin ostaisin lahjakortilla.

 5. […] Sain teidän kesken arvottavaksi 50€ lahjakortin Prismaan, jonka voi käyttää esimerkiksi uusiin vaatehankintoihin. Osallistu kommentoimalla 17.4 mennessä onko Prisman vaatemerkit kuten IJeans, Boy Meets Girl tai ZooYork sulle entuudestaan tuttuja tai mitä mieltä sä olet normaalien hypermarkettejen valikoimista? Arvonnan säännöt löytyy täältä. […]

 6. Avatar Maria Sinelmaa sanoo:

  Suosin toki joitain merkkejä, mutta oon myös avoin tutustumaan uusiin. Oliskin tosi huippua jos kauppareissulla vois ostaa myös treenivaatteita ja vieläpä edullisia sellaisia 🙂

 7. Avatar Isabella Järvinen sanoo:

  Olen kyllä merkki friikki kun tulee urheilu vaatteet kyseiseen. Yleensä ne vain istuvat niin paljon paremmin päälleni, mikä on myös sinänsä harmi että menee niin paljon enemmän rahaa entä ku ostaisi halpoja treeni vaatteita. Olen useampaan otteeseen kokeillut halpoja treeni kledjuja mutta ne eivät vain istu minulle..

 8. Avatar Lina k sanoo:

  Heii:) en ole koska kuullut merkkistä!
  Ostan itse tosi paljon vaateet kirppikselle ja ei ole mitään häpeä siitä ,monet luule että miks hän osta käytettyä vaateet kun on varaa osta uusia:) mutta kirppikselta aina löytyy kaikke kiva ja erillaista .