Life YouTube -arvonnan säännöt

26.03.2018

Yhteistyövaikuttajien YouTube-videoita kommentoimalla voi osallistua Lifen arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Life Finland Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki


2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan osallistuvien tubettajien kampanjavideoiden kommenttikenttiä. Kilpailuihin voi osallistua kunkin tubettajan kampanjavideolla seitsemän (7) päivän ajan videon julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kunkin kampanjatubettajan esittämään kilpailukysymykseen kyseisen videon kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden arvonnan järjestäjän arvontaa koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Kampanjavaikuttaja suorittaa voittajan arvonnan. Kutakin kampanjavideota kommentoineiden kesken arvotaan yksi (1) voittaja. Arvontoja suoritetaan yhteensä kaksi (2) ja voittajia on yhteensä kaksi (2).

Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kampanjavideon kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kullakin videolla yksi (1) Life Body & Soul -tuotesajran tuotepaketti. Yhden palkinnon arvo on noin sata (100) euroa. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

Life Finland Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Life Finland Oy vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön.

Life Finland Oy ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Life Finland Oy ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistuvat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


2 Responses to “Life YouTube -arvonnan säännöt”

  1. Anneli Kaikkonen sanoo:

    Hoidan ihoani anti age tuotteilla ja lisänä käytän vitamiineja sekä collageen tuotteita. Lifen omia tuotteita on joitain käytössä. Esim.K-vitamiini+D3 ja ruoansulatusjutska.

  2. Irina Kilkki sanoo:

    Omasta hyvinvoinnista pidän huolta kävelemällä joko aamuisin tai iltaisin jolloin on hiljaista omalla asuinalueella koska hiljaisuus saa mieleni rauhoittumaan. Otan kohtuu säännöllisesti vitamiinitabletteja ja ennen kuukautisia luonnonmukaisia Evivo rautatabletteja koska ne eivät koveta mahaa ollenkaan mikä helpottaa kuukautisten alkamista vielä enemmän. Stressin aikana kuukautiset on välillä myöhässä mutta rentoutus harjoitukset auttavat monesti. Joudun itse käyttämään rustoa vahvistavia tabletteja mitkä ovat kasvisperäisiä ja ne ovat toimineet koska en voi Omega3 jne käyttämään kala-allergian takia koska ne on tehty kala- ja äyriäisistä.