P20 -arvonnan säännöt

04.04.2018

P20-arvonnan säännöt

04.04.2018

Kampanjavaikuttajan kampanjablogipostausta kommentoimalla voi osallistua P20-aurinkosuoja–arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Orkla Care Oy
Äyritie 24
01510 Vantaa

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yhteensä 2.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Arvonnan palkintona on kaksi lippua Helsinki City Run -juoksutapahtumaan 19.5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


3 Responses to “P20 -arvonnan säännöt”

  1. […] Saatan vielä juosta yhden 30 kilometrin pitkiksen ennen kesäkuun alussa olevaa Tukholman maratonia, jonne ihan varmasti pakkaan mukaan aurinkovoiteen muiden juoksuvarusteiden kanssa. Jos sää sallii, niin juoksen shortseissa, hihattomassa topissa ja pitkävartisissa sukissa. Mutta ennen Tukholmaa juoksen puolikkaan Helsingissä 19.5. Helsinki City Runissa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan tuohon mahtavaan tapahtumaan! Arvon kaksi paikkaa (kahdelle eri henkilölle) HCR:lle kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken. Kysymys kuuluu: miten sinä suojaudut auringolta urheillessa? Pelottaako ihon palaminen? Arvonta päättyy maanantaina 14.5. klo 12 ja sen säännöt löytyvät täältä. […]

  2. Linda Kataja sanoo:

    Yleensä yritän kesäisin juosta aamuisin ennen kuin on liian kuuma eikä aurinko vielä niin polttava, käytän aina kumminkin herkän ihon takia aurinkorasvaa min 20 suojakertoimilla. Lisäksi aina lippis tai muu päähine ja yleensä kompressiosukat tai reisiä peittävät housut!

  3. Virpi Ahtikivi sanoo:

    Käytän pitkähihaisia vaatteita ja niiden materiaalien tulee olla hengittäviä. Kiitos Jenny tänään oli jälleen kerran kiva lenkkeillä ryhmänä❣