P20-arvonnan säännöt

04.04.2018

Kampanjavaikuttajan kampanjablogipostausta kommentoimalla voi osallistua P20-aurinkosuoja–arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Orkla Care Oy
Äyritie 24
01510 Vantaa

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yhteensä 12.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Arvonnan palkinto on P20-tuotepaketti, joka sisältää SPF 20 lotionin  ja SPF 50 sprayn. Palkinnon arvo noin 46 €. Jokaisessa kampanjapostauksessa arvotaan yksi (1) palkinnon voittaja. Yhteensä palkintoja arvotaan kaksitoista (12) kappaletta. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


15 Responses to “P20-arvonnan säännöt”

 1. Avatar Sari sanoo:

  Olen oppinut rasvaamaan kantapään kautta. Muistan, kuinka auringon voimakkuus pääsi aina yllättämään vanhimman poikani kohdalla jo alkukeväästä heti kun pipo vaihtui lippikseen, niin korvat paloivat. Podin siitä huonoa omaatuntoa, kun en ollut muistanut rasvata.

 2. Avatar Suvi Blomback sanoo:

  En ollut ennemmin tästä tuotteesta kuullutkaan. Menee kokeiluun!

 3. Avatar Mirva Salin sanoo:

  Käytän ihan perus nivean aurinkorasvaa itselleni ja lapsille. Sk 30. Ja olen mahdollisuuksien mukaan varjossa ne kuumimmat hetket. Myös isolierinen hattu on pop
  Onneksi ainakaan vielä en ole palanut. Ens kuussa lähdetään Roomaan,toivottavasti en silloinkaan

 4. […] säännöt voit lukea seuraavan linkin takaa. Kommentointiaikaa on viikon verran, eli kommentti tulee jättää viimeistään sunnuntaina […]

 5. […] kesken arvotaan noin 46 euron arvoinen P20-tuotepaketti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä. Onnea kisaan ja aurinkoista […]

 6. Avatar Maaret sanoo:

  Suomessa enää harvoin otan aurinkoa, mutta pidempään ulkona ollessani käytän aurinkovoidetta. Etelänmatkoilla käytän korkeita suojakertoimia ja hyvät aurinkovoiteet tulisivat tarpeeseen.

 7. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Pyrin kyllä suojaamaan ihoni, kun oleskelen auringossa. Yleensä silloin, kun käyn lenkillä tai olen rannalla loikoilemassa. Tosin joskus suojaus on saattanut unohtua. Tämä vaikuttaa hyvältä aurinkorasvalta, kun ei tarvitse rasvan kanssa läträillä.

 8. Avatar helena sanoo:

  Huolehdin aina aurinkosuojauksesta laadukkailla tuotteilla. Ihoni on pysynyt hyvässä kunnossa lukuisista ulkomaanmatkoista ja reilusta mökkirannassa oleilusta huolimatta. Kiiinnostaisi tutustua tuotteisiinne.

 9. Avatar Pia Jaakonsaari sanoo:

  jokakesäinen punerrus olkapäillä

 10. […] P20-aurinkosuojia myyvät Suomessa nyt suuremmat marketit ja apteekit. Yksi onnekas pääsee kokeilemaan tuotteita myös arvonnan kautta, eli yhdelle tämän postauksen kommentoijalle on luvassa P20-tuotepaketti (arvo 46 €). Kerro siis kommenteissa, miten sulla on tapana suojautua auringolta (vai onko?) ja osallistut kisaan. Arvonta-aikaa on yksi viikko (25.6. saakka) ja arvonnan säännöt löytyvät täältä. […]

 11. Avatar Mari valonen-nerman sanoo:

  Tää on ollut meillä 20v. Käytössä. Ehdottamasi paras ja muuta ei olla tarvittu. Ei ole lapset koskaan palaneet edes etelän lomilla vaikka puljanneet vedessä koko päivän. Ja meillä riittänyt aamuisin voitelu ja annettu kuivua ja thats it!

 12. Avatar Marika Mäkelä sanoo:

  Olisi mahtava päästä testaamaan tuotteita!

 13. Avatar Eija Niva sanoo:

  Käytän sekalaisia aurinkosuojia.

 14. Avatar Margit sanoo:

  Olen käyttänyt ko.tuotteita ja on hyvät kokemukset :).
  Imeytyy hyvin ihoon eikä jätä tahmeaa tunnetta.
  Kerran päivässä kun laittaa se riittää suojamaan ihon.
  Ainoa huono puoli on että värjää vaatteet eikä tahrat tahdo lähteä pesussa pois.
  Muuten loistotuote ja erinomainen herkästi palavalle.

 15. Avatar Maria Häkkinen sanoo:

  Ollaan perheen kesken lähdössä kreikkaan ja olis kiva voittaa aurinkovoidetta..en ole vielä löytänyt hyvää ja käytännöllistä.