Holiday Inn Ruoholahti – arvonta

18.04.2018

Holiday Inn Ruoholahti -arvonnan säännöt

Kampanjavaikuttajien kampanjajulkaisuita kommentoivalla voi osallistua Holiday Inn -arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Holiday Inn Ruoholahti

Sulhasenkuja 3, 00180 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjablogipostauksissa 27.5.2018 asti.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevan vaikuttajan esittämään kilpailukysymykseen julkaisun kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajan kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yhteensä 1 kampanjablogipostauksia kommentoineiden kesken.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Arvonnan palkintona on yksi yö standardihuoneessa kahdelle Holiday Inn Ruoholahti -hotellissa (voimassa 6 kk lahjakortin antamisesta).

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


35 Responses to “Holiday Inn Ruoholahti – arvonta”

 1. Avatar Outi K. sanoo:

  Raikkaan ja kivan näköinen hotelli.

 2. […] Meitä on kamppiksessa mukana yhteensä kuusi bloggaajaa ja kaikkien meidän blogien kommentoijien kesken arvotaan yhden yön majoitus kahdelle hengelle Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti -hotellissa. Arvontaan voi käydä osallistumassa 27.5.2018 saakka. Kisan säännöt löydät täältä. […]

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Sijainti, hinta, aamupala

 4. Avatar Taina Kummila-Noponen sanoo:

  Kyllä tulisi hotelliyö tarpeeseen.

 5. Avatar Tanja Granqvist sanoo:

  Voitto tulisi todella tarpeeseen minulle ja varsinkin poikaystävälleni, joka valmistuu nyt kesän alussa ja on uurastanut paljon valmistumisen eteen. Joten mm tällä olisi ihana ilahduttaa sekä ylättää hänet. Pääsisimme samalla viettämään laatuaikaa yhdessä.

 6. Avatar Ansku sanoo:

  Oi, tämä ihana hotelli yöpyminen tulisi nyt niin tarpeen. Peukut pystyyn!

 7. Avatar Taija sanoo:

  Oi kyllä, tämä olisi mieluinen lahja! 🙂 Itselle ja ystävälle piritystä arjen keskellä. Ja juuri tälläinen pieni irtiotto siihen aivan riittävä. Hotelli näyttää kyllä aivan upealta ja ne aamupalat..parhautta <3

 8. Avatar Päivi Korkalainen sanoo:

  Upea kertomus. Olen käynyt kyseisen hotellin aulassa ja juuri samanlaiset tuntemukset tulivat minulle kuin kertomuksissakin. Huoneissa en ole käynyt joten kokematta on upea yö.

 9. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Olisipa ihana päästä rentoutumaan edes yhdeksi yöksi. Tekisi todella hyvää niin mielelle kuin koko keholle.

 10. Avatar Sirpa Kilpeläinen sanoo:

  Kiinnostavaa olisi päästä rentoutumaan tuollaiseen paikkaan

 11. Avatar Irene Gratschev sanoo:

  Tulisi todella tarpeeseen ja mieheni kanssa lähtisin. Kiireisen arjen kanssa jää parisuhde välillä turhan vähiin. Laatuaikaa lähdettäisiin hakemaan.

 12. Avatar Jaana Waurio sanoo:

  Ois tosi ihanaa saada herätä valmiiseen aamupala pöytään ja herkutella siellä

 13. Avatar Johanna Yli-Lankoski sanoo:

  Tulisi niiiiiiiiiin tarpeeseen pitkän talven jälkeen ! Lomailtu on viimeksi viime kesänä

 14. Avatar Mari Lindholm sanoo:

  Kyllä kelpaisi minulle 50 v lahjaksi

 15. Avatar Outi Juhela sanoo:

  Taitaa olla viimeisestä Helsingissä yöpymisestä jo yli kaksi vuotta.
  Olisi ihana voittaa yöpyminen ja tulla haistelemaan kesän tuulia isolle kirkolle. Saada tuulahdus kaupungin sykkeestä näin maalla asuvana, syödä hyvin, nostaa muutama kupliva matkan kunniaksi, käydä tekemässä muutama ostos ja katsella ihmisvilinää sekä kuunnella kaupungin ääniä.
  Kiitos jos voisin teidän avulla toteuttaa pienen tauon arjessa!

 16. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Mielelläni kaipaisin todellakin irtiottoa arjesta ja haluaisin päästä pois kotoa. Vasta sairastettu syöpä takana sekä sen johdosta rintojen poistoleikkaus edessä geenimutaation vuoksi.

 17. Avatar Katja Mäkelä sanoo:

  Tulossa keikalle Helsinkiin ja varmaan loman ainoa reissu olisi mukava päästä viettämään yö hotellissa

 18. Avatar Seppo Perttula sanoo:

  Vaimon kanssa lomalle kahdestaan

 19. […] Kilpailuun osallistuneista arvotaan yksi voittaja, ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. Olet kisassa mukana kommentoimalla tätä postausta 20.5. […]

 20. Avatar Johanna sanoo:

  Olemme päässeet mieheni kanssa treffeille viimeksi viime vuoden syksynä. Yön yli treffeille varmaan viime vuonna, mahdollisesti vuonna 2016, emme enää muista. Kyllä arpaonni toisi onnen, jos Holiday Innin puitteissa pääsisi lojumaan.

 21. Avatar Riitta Nyberg sanoo:

  Tekisi hyvää päästä pitkästä aikaa pois kotinurkilta ja saada valmista ruokaa. Perhe ja työ vievät välillä mehut ja joskus tuntuu että vkl ei piristä kun on suunnilleen sama arjen pyöritys.

 22. […] tarkemmat säännöt löytyvät täältä. Aikaa osallistua on 27.05 asti. Tsemppiä […]

 23. Avatar Milla sanoo:

  Ehdottomasti mukana hotelliarvonnassa! Hotelliviikonloppu ja pikaloma tekisi hyvää näin lapsiperheen hektisen arkeen..

 24. Avatar Jenna sanoo:

  Hei,
  Tuosta olen autolla ajanut ohi Turusta tultaessani ja miettinyt miltä kyseinen hotelli näyttää sisältä. Kiinnostaisi päästä tutustumaan vaikuttaa blogin kuvista päätellen trendikkäältä paikalta. Hotelliviikonloppu tulisi niin tarpeeseen.

 25. Avatar Laura Johansson sanoo:

  Olisi ihanaa päästä yllättämään ylioppilaaksi kohta pääsevä sisko viettämällä siskojen viikonloppu Helsingissä lahjana ylioppilaslakista! 🙂

 26. Avatar Heli karhunen sanoo:

  Kyllä mielelläni yöpyisin hotellissa

 27. Avatar Veikko Otava sanoo:

  Mielelläänhän me vaimon kanssa tultais….

 28. Avatar Nea Otava sanoo:

  Laadukas hinta-laatusuhde, pehmoiset sängyt johon nukahtaa mielellään.

 29. Avatar Sinikka Heiskanen sanoo:

  Kyllä mieluusti yöpyisin mieheni kanssa. Olemme kerran olleet Holiday Inn hotellissa ja pakettiin kuului Flamingossa hohtogolffia. Oli ihana reissu ja haluaisimme juhlistaa hääpäivämme jälleen.

 30. Avatar Anu Salminen sanoo:

  Todellakin haluaisin yöpyä kaksin mieheni kanssa ja nauttia yhteisestä ajasta.

 31. Avatar ekola pirjo sanoo:

  Viihtyisä näyttää olevan. Sopisi pääkaupunki vierailun tukikohdaksi.

 32. Avatar Jonna Sankari sanoo:

  Todellakin haluaisin rakkaani kansaa hotelli reissuu ! Laatuaikaa <3

 33. Avatar Peppi sanoo:

  Voi kyllä kiinnostaisi! En ole koskaan ollut Helsingissä hotellissa yötä niin olis huippua! 🙂

 34. Avatar Elise sanoo:

  Nyt tulisi tarpeeseen!!! 🙂

 35. Avatar Elise sanoo:

  Tarvitsisin majoituksen yhteiselle avioliittoviikonlopullemme.. vielä ei ole.