Change – Arvonnan säännöt

20.04.2018

Kampanjaan valitun vaikuttajan kampanjapostausta kommentoimalla voi osallistua 100 euron arvoisen lahjakortin arvontaan CHANGElle. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
CHANGE Lingerie Suomi
Hitsaajankatu 22
OPUS 2
00810 Helsinki
Suomi

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua vaikuttajan kampanjablogipostauksen kommenttikentässä 7.5.2018 alkaen 14.7.2018  klo 12.00 saakka.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla Life of Silja -blogipostauksen kilpailukysymykseen blogin kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace suorittaa voittajan arpomisen, arvonnan päättymisen jälkeen.  Arvontoja suoritetaan yhteensä 1 ja voittajia on yhteensä 1.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai postauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen lahjakortti CHANGE Lingerielle. Arvontoja suoritetaan yhteensä yksi (1) ja palkintoja luovutetaan yhteensä yksi (1)Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


8 Responses to “Change – Arvonnan säännöt”

 1. Maria sanoo:

  Ostaisin juuri tuon alusmekon koska kesällä on tiedossa muutamat juhlat mm.häät, joihin kyseinen mekko olisi täydellinen.
  Raskauden jälkeiset muhkurat peittämään ja voisin itsevarmempana astella mieheni kainalossa juhliin;)

 2. Milla sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin istuviin rintaliiveihin, juurikin ihonvärisenä tai ehkäpä muotoilevaan alusmekkoon, joka näytti todella hyvältä.

 3. Henna sanoo:

  Ihan ehdottomasti ostaisin kerrankin laadukkaat bikinit! 🙂

 4. Tiia sanoo:

  Ihanan naisellinen ❤️

 5. Nina sanoo:

  Pitsialusvaatteet

 6. Tuula Seppä sanoo:

  Uudet rintaliivit ja alushousut

 7. Wedding sanoo:

  Olen tuleva morsian kesällä 2018 ja alusvaatteet ovat vielä ostamatta. Jotain pitsiä haluaisin <3

 8. Napu sanoo:

  Kunnon rintsikat tulisi tarpeeseen!!