Knorr Veggie Snack – Arvonta

26.04.2018

Kampanjabloggaajien kampanjablogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Knorr Veggie Snack -tuotearvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä

Unilever Finland Oy
Roineentie 10
00510 Helsinki

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua kunkin bloggaajan blogissa seitsemän (7) päivän ajan blogipostauksen julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevissa blogeissa esitettyyn  kilpailukysymykseen kyseisen postauksen kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen

Voittajien arvonnan suorittaa kukin bloggaaja arvonnan päättymisen jälkeen . Kukin kampanjaan osallistuva bloggaaja arpoo yhden (1) voittajan postaustaan kommentoineiden kesken. Arvontoja suoritetaan yhteensä seitsemän (7) ja voittajia on yhteensä seitsemän (7).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai blogipostauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot

Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjapostauksessa yksi (1) 15 euron arvoinen Knorr Veggie Snack-tuotepaketti, joka sisältää kaikki tuotesarjan kolme (3) makuvaihtoehtoa. Arvontoja suoritetaan yhteensä seitsemän (7) ja palkintoja luovutetaan yhteensä seitsemän (7). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuvat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


6 Responses to “Knorr Veggie Snack – Arvonta”

  1. […] Kommentoimalla osallistut 15 euron arvoiseen Veggie Snack -tuotepaketin arvontaan, joten jos ette ole vielä tutustuneet näihin herkkuihin, niin nyt siihen saattaa olla hyvät mahdollisuudet 🙂 Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu viikon päästä sunnuntaina 13.5. klo 23.59. Arvonnan säännöt löytyvät täältä. […]

  2. […] ja voit voittaa itsellesi Veggie Snack-tuotepaketin. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä. Onnea kisaan ja stressitöntä tulevaa […]

  3. […] Nyt sinun on mahdollista päästä maistamaan Knorr:in Veggie Snackseja. Yhden 15 euron arvoiseen Veggie Snack -tuotepaketin arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen, mikä noista neljästä ateriasta tuntuu sinun lempimaultasi! Arvonnan säännöt löydät täältä.  […]

  4. […] Psst. Tekisikö sun mieli maistaa näitä kasvisruoka-aterioita kesän kiireen keskellä? Kommentoi mikä maku kuulostaa sun korvaan parhaalta ja olet mukana Knorrin tuotepaketin arvonnassa. Aikaa osallistua on 29.5 asti ja tarkemmat säännöt löytyy täältä! […]

  5. Vaulaa sanoo:

    Kaikki maut kelpaavat!!

  6. […] Nämä Veggie Snack -ateriat ovat olleet ihan sairaan näppäriä mukana kannettavia lounaita, kun kiireen keskellä rauhalliselle lounaalle pysähtyäksesi et tarvitse muuta kuin keitettyä vettä. Tämä opiskelija-äiti-yrittäjä-morsian ainakin arvostaa tällaista arjen helpottajaa todella isosti. Ja nyt saan tarjota teillekin samanlaista apua! Tähän postaukseen oman lempimakusi Knorr Veggie Snack -tuoteperheestä kommentoimalla olet mukana Veggie Snack -tuotepaketin arvonnassa. Aikaa osallistua on 30.5. asti ja arvonnan säännöt löytyvät täältä. […]