Bissell – Arvonta

03.05.2018
Kampanjavaikuttajien kampanjajulkaisuita kommentoimalla voi osallistua Bissel puhdituslaitteen arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat::

1. Arvonnan järjestäjä
BISSELL International Trading company

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjablogipostauksessa seitsemän (7) päivän ajan kampanjablogipostauksen julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevissa blogeissa esitettyyn  kilpailukysymykseen kyseisen postauksen kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yhteensä 1.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Arvonnan palkintona on yhteensä 1 Bissel puhdistuslaite. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


24 Responses to “Bissell – Arvonta”

 1. […] Jos nyökyttelit päätäsi, niin kannattaa jättää kommenttia tämän postauksen kommenttiosioon. Nimittäin sain arvottavakseni yhden Bissell Pet Hair Eraser -rikkaimurin teidän lukijoiden kesken 🙂 Arvonta-aika loppuu viikon päästä sunnuntaina klo 23.59. Arvonnan säännöt löydätte täältä! […]

 2. Teija Lehtiniemi sanoo:

  Olisipa ihana päästä testaamaan T: french bulldogs Mom ❤️

 3. Titta sanoo:

  Ihan huippu olis kotiin ja ehdottomasti pääsisi myös mukaan mökille

 4. Teija sanoo:

  Koirataloudessa tulisi tarpeeseen.

 5. Minna sanoo:

  Tällainen arjenpelastajaimuri olisi ihanteellinen siivousintoilijalle, johon itse kuulun. Vaikka koiraa emme omistakaan, niin aina sitä lattioille kertyy pölyä, muruja ja näin kesäaikaan hiekkaa.

 6. Sari Anttila sanoo:

  Tuollainen imuri olisi aivan ihana ja käytännöllinen mökillä missä on pienet säilytystilat.

 7. Taija sanoo:

  Ehdottomasti tarvetta tällaiselle kodin siistijälle. Meillä myös koira ja lapsia, joten karvoja ja muruja löytyy.

 8. M sanoo:

  Todellakin olisi tarvetta kahden koiran taloudessa! Varnaan voisi sohvaa putsatessa samalla imuroida miehenkin vaatteet

 9. Marianne Inkinen-Järvi sanoo:

  Olisi iso apu arkeen 5-henkisessä perheessämme ❤️

 10. Cccamilla sanoo:

  Ehdottomasti sohvan ja nojatuolin (hävettävän harvoin pesu….) sekä tietty kaikki matot tulisi pestyä. Kyllä olisi kätevä! 🙂

 11. Essi sanoo:

  Sohvan pesuun ehdottomasti!

 12. Kaisu sanoo:

  Mä niin pesisin meidän asuntoauton kaikki pehmusteet ja patjat, matoista puhumattakaan! Kolmen koiran kanssa kun sitä likaa vaan kertyy niihin.

 13. Aino sanoo:

  Voi, tuo laite olisi ihan onnen omiaan tämmöisen lapsiperheen arkeen…helpottaisi kummasti siivousta.

 14. Riitta Nyberg sanoo:

  Olipa kiva piristys tuollainen laite siivoukseen ja helpottaisi perhearkea.

 15. Kaija Pääkkönen sanoo:

  Allergia perheeseen tarpeen!

 16. Jaana sanoo:

  Koiraperheessä aina tarpeen kaikki välineet, joilla kura ja hiekka saadaan pidettyä aisoissa.

 17. Minna sanoo:

  Monitoimilaite sopis meille ku nappi silmään pienten lasten kanssa lattiassa näkyy eletty elämä ja tämä laite olisi helpotus siivouspäiviin. Siivoukseen käytetty aika menisi ehdottomasti tyttöjen kanssa!

 18. Raila Koivio sanoo:

  Olen himosiivoojan, mutta ruuhkavuodet vievät usein ajan niin, ettei siivoukselle jää riittävää aikaa – niinkuin tahtoisin. Ihastuin heti Bisselliin kun luin blogisi. Uskon rakastavani entistä enemmän k6n voitan tämän laitteen.

 19. Leeni (Leeni Porali) sanoo:

  Talomme sijaitsee savipellolla, joten keväästä lumen tuloon saakka lasten kengät ovat saviset ja sotku sen mukaista. Siivoamisesta jäävän ylimääräisen ajan käyttäisin lasten oppimisen ja kehittymisen tukemiseen.

 20. Pirjo Pasenius sanoo:

  pesisin laitteella : venepatjat, matot, tuolit

 21. Katja sanoo:

  Pienten lasten (7v, 6v, 3v ja 3kk) kanssa olemiseen ja leikkimiseen ♥♥

 22. sari rouhiainen sanoo:

  Tunnit loppuu vuorokaudesta kun vuorohoitotyön lisäksi käyn huolehtimassa iäkkäästä äidistä. Siivoukseen olisi ihana saada helpotusta.

 23. Ellimari sanoo:

  Siivoamiselta säästyvän ajan käyttäisin ilman muuta lasten kanssa ulkoiluun 🙂

 24. Mimmu sanoo:

  Meillä myös valkoiset lattiat ja kaksi pientä lasta, joten siivoamista riittää. Siivoukselta vapautuneen ajan käyttäisin perheen kanssa kesäisestä pihasta nauttien 🙂