K-Supermarketin arvonta

03.05.2018
Kampanjavaikuttajien kampanjajulkaisuita kommentoimalla voi osallistua Keskon lahjakortin arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Kesko Oyj
Päätoimitalo
PL 1
00016 Kesko

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua kampanjabloggaajan kampanjajulkaisussa seitsemän (7) päivän ajan kampanjajulkaisun julkaisusta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vastaamalla kampanjassa mukana olevissa blogeissa esitettyyn  kilpailukysymykseen kyseisen postauksen kommenttikentässä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yhteensä 9.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

5. Palkinnot
Arvonnan palkintona on yhteensä 9 Keskon 50 euron arvoista lahjakorttia. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä

7. Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


7 Responses to “K-Supermarketin arvonta”

 1. Avatar Lara sanoo:

  En ole maistanut

 2. Avatar Eemeli sanoo:

  Haluaisin voittaa tämän

 3. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Viimeksi laitoin oikean lihakeiton luomulihasta sekä luomujuureksista sekä perunasta. Aion kokeilla piakkoin curry/inkiväärikana kera tuoreiden tomaattien ja Bulgarian jogurtin kera. Kyytipojaksi kvinoa/riisiseos.

 4. Avatar Tuija sanoo:

  Tuo salaatti vaikutti tosi hyvälle et varmaan sitä taidan kokeilla seuraavaksi!Kesällä salaatit onmuutenkin loistavia kun ovat kevyitä.

 5. Avatar Vilma sanoo:

  Hyvää kesänalkua!

 6. Avatar harri räsänen sanoo:

  kauko idän ruoka haluaisin opetella tekemään.mistä löytyisi opetus videoita.intialainen ruoka myös kiinnostaa.

 7. Avatar Viktor sanoo:

  Itsekin pidän kovasti sushista, mutta täytyy myöntää, etten ole koskaan valmistanut itse.