Lifen lahjakortti-arvonnan säännöt

22.05.2018

Kommentoimalla kampanjavaikuttajien (Ainon tarinoita treenaamisesta, At Maria’s, But I’m a human not a sandwich sekä Uusi Kuu) kampanjajulkaisuja Instagramissa voi osallistua Lifen lahjakortti-arvontaan. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Arvonnan järjestäjä
Life Finland Oy
Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

2. Arvonnan päättymispäivä
Arvonta suoritetaan viikon kuluessa kampanjajulkaisun julkaisupäivästä.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuu kaikki kampanjavaikuttajien kampanjajulkaisuja kommentoineet. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

4. Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace suorittaa voittajan arpomisen arvonnan päättymisen jälkeen.  Arvontoja suoritetaan yhteensä neljä (4) ja voittajia on neljä (4).

Arvonnan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai postauksen kommenttikentässä. Jos voittajaa ei tavoiteta 24 tunnin kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan kussakin kampanjajulkaisussa yksi (1), joka voittaa kaksi (2) viidenkymmenen (50) euron arvoista Life-lahjakorttia. Arvontoja suoritetaan yhteensä neljä (4) ja palkintoja luovutetaan neljä (4)Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

6. Kilpailun järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Arvonnan järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.


Indieplace 15:08


Kommentit pois päältä artikkelissa Lifen lahjakortti-arvonnan säännöt

Comments are closed.