FitLine-tuotepaketin arvonta

26.06.2018

Arvonnan säännöt
Kommentoimalla kampanjaan valittujen vaikuttajien blogipostausta osallistut FitLinen tuotepaketin arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Indieplace Oy
Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 6.7-19.7.2018. Kunkin kampanjapostauksen arvontaan voi osallistua seitsemän (7) päivän ajan postauksen julkaisemisesta.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjaan valittujen vaikuttajien blogipostauksia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajan. Arvonnan voittajia on 1/blogi, eli voittajia arvotaan yhteensä 5. Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostiviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä viisi (5) FitLinen tuotesettiä (sis. Restorate-purkin ja juomapullon). Jokaisen kampanjapostauksen yhteydessä arvotaan siis yksi (1) voittaja.

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla blogia. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla tai pyytämällä poistamaan kommenttinsa.

Oikeus tulla unohdetuksi
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla blogitekstejä. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin
Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksisat
Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Facebook- tai Instagram -palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.


7 Responses to “FitLine-tuotepaketin arvonta”

 1. Avatar Toni Mäenpää sanoo:

  Täällä fitness drinkin suurkuluttaja!

 2. Avatar Veera sanoo:

  Kesällä parasta liikuntaa on lenkkeily ja ulkopelit!

 3. Avatar Heidi sanoo:

  Tytölleni haluaisin antaa kokeiluun,treenaa paljon

 4. Avatar piina sanoo:

  Oli hyvä kirjoitus.

 5. Avatar Hanna sanoo:

  Kehosta huolehdin juomalla päivttäin riittävän määrän vettä(2l), syömällä terveellisesti, eli sokeriton/viljaton(paitsi kaura) ruokavalio. Liikuntaa paljon+kehonhuoltoa.

 6. Suihku ja sauna

 7. Avatar Anne Tuuri sanoo:

  Kuntopyöräily leikkauksen jälkeen nyt ainoana sekä sääri,pohje ja nilkan lihasten aktivointi.