Depend – arvonnan säännöt

14.08.2018

Depend – arvonnan säännöt

Depend -kampanjablogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Dependin 50 € arvoisen tuotepaketin arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Depend

Depend Cosmetic Oy

Risto Rytin katu 28 I 32700 Huittinen I Finland

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 9.9.-7.10.2018 aikana.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjavaikuttajien kampanjablogipostausta. Mukana kampanjassa ovat Saijis, Uino, Life of Silja ja Sara Ollila. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat. Voittajia arvotaan yhteensä neljä 4 (neljä). Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin direct-viestillä tai Facebook-viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 4 (neljä) tuotepakettia. 1 (yksi) voittaja per blogipostaus.

 

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä
Kilpailuun osallistutaan Instagram- tai Facebook -tykkäyksellä. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.
Facebook
Instagram

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla tykkäyksensä.

 

Oikeus tulla unohdetuksi
Kilpailuun osallistutaan Instagram- tai Facebook -tykkäyksellä. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

 

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin
Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

 

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksisat
Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Facebook- tai Instagram -palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.


30 Responses to “Depend – arvonnan säännöt”

 1. […] Psst. Jos paikka testiryhmästä ei osunut kohdalle, niin tuotteista saa ostettua Dependin omilta verkkosivuilta, Hehku-myymälöistä sekä Kickseistä. Voit myös osallistua arvontaan kertomalla minkälaiset on sun kulmameikkirutiinit. Vastaajien kesken arvotaan Dependin tuotepaketti! Aikaa osallistua on 7.10. asti ja kilpailun säännöt löytyy täältä. […]

 2. Avatar Veera sanoo:

  Oma kulmakarvarutiinini ”alkaa” kulmien säännöllisellä värjäämisellä, sillä omat harvat karvat ovat niin vaaleita, ettei niitä ilman meikkiä näkisi. Värjätyt kulmat sitten harjaan ja lähden täyttämään Dermosilin moist proof brow colour kulmavärillä. Ensin piirrän kulman ääriviivat aloittaen alareunasta ja piirtämällä ensin kulman loppuosan tummemmalla. Sillä mitä siveltimessä on jäljellä, täytän kulman etuosan. (käytössä siis Real techniquesin 202 ja duroyn joku pieni sivellin) Lopuksi viimeistelen kulman piirtämällä Maybellinen brow precise micro pencilillä muutamia karvansuuntaisia viivoja kulmien alkuun. Lopuksi käyn vielä karvat läpi lumenen kulmakarvageelillä ja laitan kulmaluulle sipauksen highlighteria.

 3. […] osallistua on 7.10 saakka. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät täältä. Tsemppiä […]

 4. Avatar Mia Rintala sanoo:

  Tykkään ehdottomasti luonnollisista kulmista mutta silti vähän syvyyttä ja tummuutta pitää olla<3 Tuotteet vaikuttaa ehdottomasti mielenkiintoisilta kokeiltavaksi 🙂

 5. Avatar Anniina heikkilä sanoo:

  Hei!
  Olisin hyvin kiinnostunut testaamaan uusia kulmatuotteitanne.
  Goottinuoruuteni ansiosta kulmakarvani ovat pilalle nypityt ja joudun piirtämään ne joka päivä.

 6. Avatar Terhi Bell sanoo:

  Pidän luonnollisista kulmista.

 7. Avatar Riitta sanoo:

  Luonnollisista

 8. Avatar Iida sanoo:

  Olisi hienoa voittaa sillä en ole uskaltanut vielä meikata, kun lähden ihmisten ilmoille, sillä ei ole ollu varaa ostaa kalliita ja hyviä meikkejä.

 9. Avatar Aino Parkkinen sanoo:

  Näyttävät kulmat kunhan osaisi tehdä

 10. Avatar Stina malin sanoo:

  Olen iloisesti yllättynyt että viimein kulmat saa ansaitsemaansa huomion, nehän ovat kasvojen raamit.

 11. Avatar Marja Manninen sanoo:

  Mukana arvonnassa !

 12. Avatar Anne sanoo:

  Tuo Siljan kulmameikki näytti niin hyvältä että voisin kokeilla vastaavaa. Minulla ei tällä hetkellä ole minkäänlaisia kulmanhoitorutiineja saatika välineitä.

 13. Avatar Anneli Kaikkonen sanoo:

  Olen käyttänyt tähän asti kulmakynää. Haluaisinkin tutustua tähän tuotteeseen. Kulmat kärsivät hieman viime vuotisesta sytostaattihoidosta syövän yhteydessä.

 14. Avatar Iida Kinnunen sanoo:

  Mulla ei oo just nyt hyvää tuotetta niin teen kulmat välillä luomiväripaletilla, välillä pomadella ja joskus taas halpis kulmakynälläni 😀 Uudet tuotteet ois ihan kivoja niin sais uuden rutiinin.

 15. Avatar Riitta Savinainen sanoo:

  Sain hyviä vinkkejä ja uusia ideoita Siljan blogista kulmakarvojen kaunistamiseen. Ajattelin kokeilla myös blogissa esillä olleita irtoripsiä. Tavallisesti käytän arkimeikissä kulmakarvoille kulmageeliä, joka antaa hieman väriä ja muotoilee kulmat ojennukseen.

 16. Avatar Mar-Leen Tenn sanoo:

  Hei,oli kiva lukea ja uskon saaneeni myös hyviä vinkkejä kulmien laittoon,asiaan jonka kanssa olen taistellut vuosikausia.

 17. Avatar Merja Lehikoinen sanoo:

  Ok tuotteita.

 18. Avatar Miia sanoo:

  Hei, teen kulmani lähes joka päivä. Suosin luonnollista lopputulosta meikissäni ja Siljan kuvailun mukaan tuote sopisi minulle todella hienosti. 🙂

 19. Olen luomuviljelijä ja aina ulkona, joten kauniin, kestävät kulmat ovat haaveeni.

 20. Avatar Marjo Lehvonen sanoo:

  Haluaisin kokeilla viistopäistä kulmakynää.
  Olen käyttänyt ihan peruskulmakynää ja harjaa.
  Kulmat nypitty nuoruudessa,eivätkään kasva enään,ovat harvat.

 21. Avatar Sofronia pavlidi sanoo:

  Haluan saada tämän tuotteen koska en ole koskaan voittanut arvonnoissa .
  Olisin tosi iloinen ja yllättynyt jos voittaisin

 22. Avatar Helina sanoo:

  Kulmasiveldimet ja kulmakynat

 23. Avatar Carolina Turunen sanoo:

  Uinooo

 24. Avatar Kia sanoo:

  Haluaisin voittaa koska en omista juuri kulmatuotteita ja pitäisi saada kulmat kuriin

 25. Avatar Sofia sanoo:

  Haluaisin kokeilla kulmavahaa ja kulmakyniä olisi kiva voittaa

 26. Avatar Mar-Leen Tenn sanoo:

  Kulmien laitto ollut aina iso ongelma enkä ole vieläkään tyydyttävää ratkaisua löytänyt vaikka olen jo 46v.

 27. Avatar Hannele Herranen sanoo:

  Oi ihana kilpailu! Minulla on aina ollut ongelmia löytää just ”ne” hyvät ja luotto meikkituotteet kulmille. Näitä olisi todella kiva päästä testaamaan!

 28. Avatar Laura Kinnunen sanoo:

  Hei. Olisi ihanaa voittaa paketti, koska olen todella kiinnostunut meikeistä. Olen myös parturi-kampaaja ja teen myös meikkauksia työkseni. Rakastan testata uusia tuotteita ja intohimoni ovat meikit ja kauneus.

 29. Avatar Emma sanoo:

  Moi! Arvonnan palkinto kuullostaa kivalle ja haluan osallistua kilpailuun❤️. Oot paras tubettaja ja oot ihana❤️❤️,en tiedä ymmärsinkö ohjeet oikein,mutta olen mukana❤️ t.Emma

 30. Avatar kersti kaas sanoo:

  kulmavahaa