Reima – Arvonnan säännöt

16.08.2018

Reima – Arvonnan säännöt

Kommentoimalla kampanjabloggaajien (But I’m a human not a sandwich, Mami Go Go) blogipostausta osallistut Reiman 150€ arvoisen lahjakortin arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Reima Oy

Karhumäentie 3 , 01510 Vantaa

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 9.9-21.9.2018.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjavaikuttajien blogipostauksia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat arvonta-ajan päätyttyä. Voittajia on yhteensä 2 (kaksi). Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin direct-viestillä tai Facebook-viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan 2 (kaksi) Reiman lahjakorttia, joiden arvo on 150€/ kpl.

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä
Kilpailuun osallistutaan kampanjablogipostausta kommentoimalla. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa.

Oikeus tulla unohdetuksi
Kilpailuun osallistutaan kampanjablogipostausta kommentoimalla. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin
Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksisat
Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Facebook- tai Instagram -palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.


2 Responses to “Reima – Arvonnan säännöt”

 1. Tanja Hakala sanoo:

  Joensuu! Meidän kotikaupunki täällä Pohjois-Karjalassa. Täällä Pielisjoen varrelta löytyy ihania paikkoja, joissa viettää aikaa.

  Luontoon jos mielii niin Kuhasalo on keskustan lähellä sijaitseva luontopolkuja täynnä oleva puisto jossa pääsee ihailemaan Pielisjärveä. Luontokuvaajien keskuudessa suosittu kohde.

  Toinen luontokohde löytyy Joensuun Hammaslahden läheltä. Luontopolku Kalliojärvi. Kierroksella näkee korkeita kallioita ja puhdasvesisiä lampia. Siellä sielu lepää. Meidän lasten lemppari makkaranpaisto paikka!

  Kultuuripaikoista Joensuun Carelicum museo tarjoaa kaikille kaikkea. Carelicum sijaitsee keskustassa. Kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia löytyy vauvasta vaariin. mm. Mukulakatu on lapsille suunnattu leikkipaikka, jossa on hauska viettää sadepäiviä pienien kanssa. Tekemistä riittää kiipeeilytaloissa ja askarrellen.

  Ehdottomasti Joensuun keskustan ylpeys on meillä uudistettu ja remontoitu ilosaari. Ilosaari on Ilosaarirockin syntymäpaikka. Niemessä pielisjoen varrella pidettiin ensimmäiset rokit. Myöhemmin Ilosaarirockin kävijämäärä nousi niin, ettei niemenkärkeen enää mahtunut niin paljoa rokkikansaa. Nykyisin rokit järjestetään linnunlahden leirintäalueella. Ilosaaressa edustaa myös Kerubin ravintola, jossa saa mahtavaa nykyaikaista ruokaa ja juomaa. Brunssit ovat suosittuja. Joka viikonloppu Kerubilla on artisti tai bändi esiintymässä ja siispä Kerubi on keskeinen ajanviettopaikka ruuan, musiikin ja maisemien ystäville.

  Joensuu on huikee kiva kaupunki, ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

 2. Tuija sanoo:

  Oulusta esittelisin luontokohteita, Nallikaria, Ainolanpuistoa, Koitelia..