Valio MiFu – Arvonnan säännöt

16.08.2018

Valio MiFu – Arvonnan säännöt

Kommentoimalla kampanjabloggaajien (At Maria’s, But I’m a human not a sandwich, Puutalobaby) blogipostausta osallistut K-Kaupan 50€ arvoisen lahjakortin arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Valio Oy
Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 24.9-15.10.2018.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjavaikuttajien blogipostauksia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Indieplace arpoo arvonnan voittajat arvonta-ajan päätyttyä. Voittajia on yhteensä 3 (kolme). Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jos voittajaa ei tavoiteta ilmoitettuun päivään mennessä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan 3 (kolme) K-Kaupan lahjakorttia, joiden arvo on 50€/ kpl.

 

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

 

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kampanjavaikuttajien blogipostauksia. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palveluista.

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa.

 

Oikeus tulla unohdetuksi
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla kampanjavaikuttajien blogipostauksia. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

 

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin
Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

 

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksisat
Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

 

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.


7 Responses to “Valio MiFu – Arvonnan säännöt”

 1. Avatar Camilla sanoo:

  Oi nam!! Just hampaat pesty ja tultu sänkyyn, mutta tekis mieli pompata ylös ja alkaa valmistaa tuota herkullisen näköistä safkaa heti! Jos ei tarvitsisi Prismaan vaivautua, niin tekisin sen kyllä heti 😀 ! Itse kokkailisin juurikin kaikkea, mihin vuosia sitten on jauhelihaa tullut käytettyä, eli kastiketta, makaroonilaatikkoa, täytettyjä paprikoita, risottoa jne 🙂

 2. Avatar Anne Maritta Koistinen sanoo:

  Ratatouille

 3. Avatar Anne Maritta Koistinen sanoo:

  Täytetyt kesäkurpitsat aurajuusto kuorrutuksella

 4. Avatar Miia sanoo:

  Tekisin heti tätä lasangea!!!

 5. Avatar Pia sanoo:

  Makaronilaatikkoa

 6. Avatar Enna sanoo:

  Syönyt tofua usein, mutta jostain syystä en vielä kokkaillut itse. Varmaan alottaisin ihan tutuilla ”jauheliharuuilla” eli bolognesellä ja lasagnella.

 7. Avatar Aino sanoo:

  Kesäkurpitsalasagnea. 🙂