Jenkki Pro Herra Hakkarainen – arvonnan säännöt

29.08.2018

Jenkki Pro Herra Hakkarainen -kampanjablogipostauksia kommentoimalla voi osallistua Jenkin tuotepaketin arvontaan.

 

Arvonnan järjestäjä
Cloetta Suomi Oy
Lemminkäisenkatu 32, 20520 Turku

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 19.9.-3.10.2018 välisenä aikana.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla kampanjavaikuttajien kampanjablogipostausta. Mukana kampanjassa ovat But I’m a human not a sandwich, Mirva Anna Marian, Mutsis On., Mami Go Go ja Puutalobaby Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Voittajia arvotaan 10 (kymmenen). Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 10 (kymmenen) 30 euron arvoista tuotepakettia. 2 (kaksi) voittajaa per blogipostaus.

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen
Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla blogipostausta.

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kommenttinsa.

Oikeus tulla unohdetuksi
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla blogipostausta. Poistamalla kommenttisi voit tulla unohdetuksi.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin
Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksisat
Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Facebook- tai Instagram -palveluissa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottavat em. palvelut tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.


17 Responses to “Jenkki Pro Herra Hakkarainen – arvonnan säännöt”

 1. Avatar Tiina Savela sanoo:

  Aina Halunnut Adidaksen mahtavii urheilullisii näyttävii, katukuvassa toimivii ja itteensä mielyttäviä kuteita. Laitetaan muutkin miettiin mistä ne jää vaille, ilman Adidaksen huippu tuotteita. Mä Voitan tän, muutkin mukaan

 2. Avatar Tiiamari Hämäläinen sanoo:

  Meillä syödään ksylitolia jokaisen ruuan jälkeen. Meidän tytär 1v osaa jo ponnekkaasti vastata kysymykseen ”oletko jo täynnä?” Että ”paapaa” (eli hakkarainen) ja näyttää kaappia josta se löytyy :). Me aikuisen syömme ksylitolin purkan muodossa.

 3. Avatar Jasmiina sanoo:

  Meillä pyritään syömään joka aterian jälkeen joko xylitol pastilleja tai purkkia 🙂

 4. Avatar Enna sanoo:

  Lounaan, päivällisen ja välipalojen jälkeen (silloin kun syödään kotona, ei ikinä muisteta ottaa matkaan mukaan). Aamu- ja iltapalan jälkeen pestään hampaat. Pastillit menevät meillä paremmin.

 5. Avatar Jasmin sanoo:

  Valitsisin pastillit 🙂

 6. Avatar Annastiina sanoo:

  1v7kk ikäiselle lapselleni pyrin antamaan Herra Hakkaraisia sen kaksi kappaletta joka aterian jälkeen. Joskus unohtuu, joten pidän niitä esillä, että se pysyisi rutiinina.
  Oma xylitol-tuotteiden käyttö on sensijaan jäänyt nyt liian vähälle, välillä syön itsekin pastilleja mut purkka ois ehkä enemmän mun juttu, joten valitsisin purkat!

 7. Avatar Marika sanoo:

  Meillä xylitoli purkkaa syödään päivittäin ja taapero syö päivittäin herra Hakkarainen – pastilleja. Jospa arpaonni suosii, niin valitsisin pastilleja pienelle hoitoon ja kotiin.

 8. Avatar Riitta Maunula sanoo:

  Ksylitolia käytetään päivittäin purukumina ja erityisesti lapsenlapset sen muistavat aina mummolassa. Eli purkalle olisi tarvetta:)

 9. […] pastillit. Osallistumisaikaa on torstai-iltaan 27.9. asti. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä. Onnea arvontaan ja muistakaahan pitää pienistä hampaista hyvää […]

 10. […] -tuotepaketin arvonnassa! Aikaa osallistua on 3.10.2018 asti ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. Kerrothan osallistuessasi, haluatko mieluummin kokeilla purkkaa vai pastilleja, sillä […]

 11. Hakkaraisen pastillit ollut käytössä jo 4vuotta ja viime viikolla ostimme ensimmäisen purkkapussin. Esikoinen harjoittelee purkan syöntiä ja kuopus syö psstilleja. Jos arpaonni osuu kohdalle, ottaisimme mielellämme purkkaa vastaan. 🙂

 12. Avatar Heli t. sanoo:

  Herra hakkaraisen purkat lähtee meilläkin kokeiluun, pastillien lisäks!

 13. Avatar Jenna Turunen sanoo:

  Pitkät tulisivat tarpeeseen!

 14. Avatar Maria sanoo:

  Minäkin muistan ala-asteella kouluajalla käynnit naapurissa olevassa hamaslääkärissä. Siellä oli oma hammasharja, hammashoitaja tekohampaat kädessä ohjasi kuinka hampaat tulee pestä ja mikä parasta sai itse valita mieleisensä maun tahnasta vaihtoehtona oli ainakin mansikka salmiakki ja minttu.
  Siinä luotiin lapselle samalla hyvää kokemusta hammaslääkäristä. Mieleeni on jäänyt hammaslääkärin kehut:”Sinulla on hampaat kuin helmet, muista aina pitää hyvä huolta niistä.”
  Yhtälailla olen nyt kolmen lapsen äitinä kehunut juurikin sinun kanssa samoila sanoilla lapseni hampaita: ”teillä on hienot hampaat, mutta vain yhdet rautahampaat joista pitää pitää erityisen hyvää huolta.” Vaikka vanhimmalla vasta rautahampaita on, on erittäin tärkeää pitää huolta myös maitohampaista opetella hampaden ja suun hoitoa jo ihan siitä ensimmäisest hampaasta lähtien. Hampaiden harjaus ja purkan/pastillin syönti kuuluu jokapäiväisiin tapoihimme ja ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Poksahtelevaa syksyä!

 15. Avatar Huippu tuote sanoo:

  Huippu tuote. Kouluttaa heti. Pitää saada koko perheen käyttöön!!

 16. Avatar Jonna sanoo:

  Pastillit on meillä 1v ja 7v herkkua, 11 ja 14 syövät mieluummin purkkaa

 17. Avatar Elena Haanpää sanoo:

  Tosi hyvät jenkit ,lapset tykkää.